Πέτρα Τερζή: "Ποιος φταίει; Αυτοί η εμείς;"

0


Ποιος φταίει? Αυτοί η εμείς? 
Ποιος έφερε την περήφανη Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού και στην σημερινή κατάντια της? Αυτοί η εμείς? Ποιος απαγόρεψε στα παιδιά μας και στο μέλλον τους το δικαίωμα να αναπνέουν καθαρό αέρα και να μιλούν με υπερηφάνεια για την χώρα τους? Αυτοί η εμείς? Ποιος πραγματικά χρεοκόπησε την Ελλάδα και έδωσε το δικαίωμα σε ξένες, τρίτες χώρες που ούτε στο ελάχιστο δεν αγγίζουν τα όρια της πνευματικής περιουσίας της Ελλάδας, να ποδοπατήσουν το δικαίωμα στην ζωή μας αλλά και στην ζωή των παιδιών μας? Αυτοί η εμείς? Ποιος ανέδειξε από το 1974 έως και σήμερα της κυβερνήσεις και τους άρχοντες αυτών όπου έφερναν μέρα με την μέρα την Ελλάδα όλο και ποιο κοντά στην σημερινή της κατάσταση? Αυτοί η εμείς?
Ποιος θέλει να ξανασηκώσει περήφανα το κεφάλι του την επομένη των εκλογών? Αυτοί η εμείς? Ποιος θέλει να δώσει το μέλλον που ανήκει στα παιδιά του αλλά και στον ίδιο? Αυτοί η εμείς? Ποιος θέλει τα παιδιά του και οι επόμενες γενεές να θυμούνται την αυριανή μας απόφαση με δικαίωμα στην ζωή? Αυτή η εμείς?
Σκεφτείτε, αποφασίστε, ψηφίστε με δικαίωμα στην ζωή την Κυριακή 25/1/15 δώστε μια ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πέτρα Τερζή: "Ποιος φταίει; Αυτοί η εμείς;""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator