Η Ελλάδα γράφει ιστορία και στην πολιτική κυβίστηση…

0


Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός 

Αν δεν παιζόταν η ζωή των Ελλήνων στις προσεχείς εκλογές, τα όσα βλέπουμε ή θα δούμε μέχρι την ημέρα των εκλογών, θα ήταν η καλύτερη διασκέδαση όλων των ταλαιπωρημένων από την κρίση ανθρώπων. Η …εκδίκηση τους! Και τι δεν βλέπουμε και τι δεν ακούμε… Η πολιτική κυβίστηση, η πολιτική κωλοτούμπα κατά το κοινώς λεγόμενο, έχει γίνει τις ημέρες αυτές στην χώρα μας Ολυμπιακό άθλημα όπου οι «αθλητές» καταρρίπτουν ο ένας το ρεκόρ του άλλου!!!!

Και ποιοι είναι οι «αθλητές»; Πολλοί και διάφοροι! Αρχίζουμε από τα κόμματα, τους ηγέτες τους και φθάνουμε μέχρι τους ολιγάρχες και τα ΜΜΕ που ελέγχουν… Και ας αρχίσουμε από τον απερχόμενο πρωθυπουργό, τον κύριο Σαμαρά. Όλοι θυμόμαστε το τραγούδι, και πιστεύουμε ότι έχει μείνει στην ιστορία η Μελίνα Μερκούρη να τραγουδά τα «Παιδιά του Πειραιά». Πώς ήθελα να είχα ένα και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά… Και αυτό έγινε πραγματικότητα για τον κύριο Σαμαρά! Τα απέκτησε!!! Λέγονται «Ζάππεια» 1,2,3… 2015!!! Και τι δεν έταξε ο τρομοκρατημένος από τις εξελίξεις στην διακαναλική παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας! Ανακοίνωσε «τομές χωρίς προηγούμενο, μεταρρυθμίσεις, ανταγωνιστικότητα και ανατροπές παντού» ο κ. Σαμαράς… 

Αχ και να μας έλεγε γιατί δεν τα έκανε όλα αυτά μέχρι σήμερα, στο διάστημα που κυβερνά; Μα, για αυτό δεν τον κατηγορούν οι εκπρόσωποι της Τρόικα; Ο «πες στον πατέρα σου» απάντησε στην ερώτηση μας πριν την κάνουμε και είπε: «Εκείνο που κάναμε ήταν πρώτον να κλείσουμε τρεις προϋπολογισμούς εντός των στόχων. Δεύτερον, αρχίσαμε την αξιοποίηση της περιουσίας του Δημοσίου. Τρίτον, ψηφίστηκε για πρώτη φορά ισοσκελισμένος προϋπολογισμός». Μετάφραση: Κλείσαμε τρεις προϋπολογισμούς με χίλια ζόρια και μουσαντέ πλεονάσματα με την ανοχή των ξένων για να μην μας πάρετε με τις πέτρες αφού σας πήραμε και τα σώβρακα, συγνώμη τα εσώρουχα πρώτα. Δεύτερον αξιοποίησα την περιουσία του Δημοσίου πουλώντας την «μπιρ παρά» στους ντόπιους ολιγάρχες… Ας μας πουν μια ξένη εταιρεία που ήρθε μόνη της και αγόρασε σε αξιοπρεπή τιμή κάτι την Ελλάδα από την δημόσια περιουσία. Το τρίτο δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε γιατί είναι στην σφαίρα της φαντασίας… Μόνο με γενοκτονία του Ελληνικού λαού επιτυγχάνεται, αν δεν πιαστεί η μεγάλη φοροδιαφυγή, παταχθεί η διαφθορά κλπ κλπ. 

Και για να είμαστε σαφείς, οι λογικοί άνθρωποι σε αυτή την χώρα είναι υπέρ των μεταρρυθμίσεων. Για να γίνουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος. Αλλά οι μεταρρυθμίσεις να αρχίσουν από τους έχοντες και κατέχοντες, όχι από τον λαουτζίκο… Σωστό; Σωστόοοοο, για τους έξη εκατομμύρια Έλληνες που δεινοπαθούν… Οι έχοντες και κατέχοντες είναι σίγουρο ότι θα διαφωνούν!

Τώρα αν δεν είναι πολιτική κωλοτούμπα με παγκόσμιο ρεκόρ να βλέπεις τους ολιγάρχες με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που ελέγχουν να προσλαμβάνουν αριστερών πεποιθήσεων σχολιαστή για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σε ένα από τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια που ελέγχουν ή να επιτίθενται στον πρώην Ποταμίσιο υπάλληλο τους από εφημερίδες τους τι είναι; Όταν ο αρχηγός του Ποταμιού κ. Θεοδωράκης άρχισε χθες την ομιλία του στην Θεσσαλονίκη λέγοντας: «Το Ποτάμι ξεφουσκώνει γράφει -ή μάλλον παρακαλεί- εδώ και μήνες η διευθυντική πένα της εφημερίδας "Τα Νέα". Το Ποτάμι είναι ένα ασπόνδυλο κόμμα, συμπληρώνει κάθε Κυριακή ο διευθυντής της εφημερίδας "Το Βήμα"……», χρειάζεται εμείς να γράψουμε τίποτα άλλο; Πάει, τον άδειασαν και αυτόν οι ολιγάρχες… Προφανώς θεωρούν ότι δεν μπορεί να τους προσφέρει τίποτα άλλο, οπότε πρέπει να στραφούν προς τον σίγουρο νικητή. Γιατί άλλο οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύσουν, και προφανώς άλλο οι δημοσκοπήσεις που γνωρίζουν οι ίδιοι!!! 

Θέλετε και συνέχεια στην πολιτική κυβίστηση; Να κατεβαίνει στις εκλογές με δικό του κόμμα ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου. Ο άνθρωπος που ξεκίνησε το άθλιο έργο των δανειστών, ενώ θα μπορούσε να είχε κερδίσει χρόνο για να γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, αν άκουγε ακόμη και αυτά που του έλεγε ο Στρος Καν… Ένα έργο που συνέχισε με απόλυτη επιτυχία σε βάρος του Ελληνικού λαού τόσο ο κ. Παπαδήμος όσο και ο Αντώναρος… Ξέρετε ποιος Αντώναρος; Αυτός που ζητούσε συνεχώς εκλογές για να σκίσει το μνημόνιο, που έγιναν μνημόνια και που κατηγορούσε και κατηγορεί τον κ. Τσίπρα γιατί ζητούσε ότι και εκείνος… Εκλογές εδώ και τώρα!!! Ο πες στον πατέρα σου ντε!!! Ναι αυτός, ο καραδεξιός πολιτικός της ΠΟΛΑΝ-Νέας Δημοκρατίας που πέτυχε ότι δεν πέτυχαν κάποιοι άλλοι πριν από χρόνια με τα όπλα. Να αναλάβει την εξουσία στην Ελλάδα η Αριστερά … Λέτε να τρίζουν τώρα τα κόκκαλα του Αβέρωφ; 

Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κύριο Τσίπρα τα πράγματα θα είναι πιο «εύκολα» όταν θα αναλάβουν την εξουσία… Ο λαός δεν περιμένει σκίσιμο μνημονίων και ηρωική εξέγερση απέναντι στους δανειστές. Περιμένει περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη. Περιμένει να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ επιτέλους αυτά που πρέπει οι ολιγάρχες, οι έχοντες και κατέχοντες τον πλούτο αυτή της χώρας. Περιμένει να αξιοποιηθεί η δημόσια περιουσία. Περιμένει να μην ξεπουληθεί σε ντόπια συμφέροντα η δημόσια περιουσία. Περιμένει να παταχθεί η μεγάλη φοροδιαφυγή. Περιμένει να παταχθεί το λαθρεμπόριο καυσίμων, να πληρωθούν τα πρόστιμα που διαγράφησαν με τροπολογίες. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. 

Η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι τόσο ψήφος αποδοχής του προγράμματος του. Για αυτό έχουν ακουστεί τόσες πολλές διαφορετικές απόψεις. Είναι ψήφος εκδίκησης του σάπιου πολιτικού συστήματος των κομμάτων της μεταπολίτευσης… Με τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής τι κατάφεραν; Ο δήμιος της κυβέρνησης δεν είναι πια η Χρυσή Αυγή αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ… Σύμφωνα με τα λόγια του Τζο Τρίππι του κορυφαίου Αμερικανού επικοινωνιολόγου τον Δεκέμβριο του 2012 (!!!!): «Στην Ελλάδα έχετε δύο κόμματα "ζόμπι" και δύο "τρελά". Aν είσαι νέος, άνεργος και τα κόμματα που θεωρείς υπεύθυνα για την κατάστασή σου βρίσκονται στην κυβέρνηση, ο πιο εύκολος τρόπος να τους πεις "άντε να χαθείτε", είναι τα "τρελά" κόμματα, γιατί αυτά θα τους τρομάξουν. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι ο μπαμπούλας, τότε θα ψάξουν για κάτι πιο τρομακτικό. Γι' αυτό ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή και αυξάνεται η πολιτική βία. Αν δεν υπάρξει μια θετική διέξοδος για τη χώρα, τότε το εργαλείο για να κατεδαφιστεί το παλιό σύστημα θα είναι η Χρυσή Αυγή. Ή κάτι ακόμα πιο ακραίο». Κάτι περισσότερο ξέρουν οι Αμερικανοί… 

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Ελλάδα γράφει ιστορία και στην πολιτική κυβίστηση…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator