ΝΕΜΕΑ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ

0


Ο Δήμος Νεμέας ξεκίνησε την προετοιμασία για την οργάνωση της φετινής αποκριάς. Στόχο έχει να πραγματοποιήσει ένα τριήμερο εκδηλώσεων στις 21, 22 και 23 Φεβρουαρίου 2015. 

Παρόλες τις δυσκολίες της εποχής σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα αισιόδοξο κλίμα για τους δημότες της περιοχής μας αλλά κυρίως για τα παιδιά μας.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στην προετοιμασία, αν έχετε μια πρωτότυπη ιδέα, αν θέλετε να προτείνετε κάτι, να δηλώσετε συμμετοχή με άρμα ή ομάδα ή απλά να ενημερωθείτε:

Σας προσκαλούμε την ΤΡΙΤΗ 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 στις 6.30 το απόγευμα στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ της Νεμέας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Για δηλώσεις συμμετοχής ομάδων, ιδέες και πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνείτε στο Δήμο Νεμέας, τηλ. 27463600118 ή στο email: nemeaota@otenet.gr, με την ένδειξη ΑΠΟΚΡΙΕΣ 2015.








Δημοσίευση: Ιανουαρίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΕΜΕΑ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator