Κώστας Καραμανλής: «Πολιτικοί σαν τον Τατούλη έβλαψαν την πατρίδα και την παράταξη»

0


Μεγάλο ενδιαφέρον δείχνει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο Κώστας Καραμανλής για τις εκλογές στη Αρκαδία. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν ξεχνάει τις χυδαιότητες του Πέτρου Τατούλη, 
που του έκανε συνεχείς και προσωπικές επιθέσεις , ξεπρνώντας τα πολιτικά όρια και φτάνοντας στην εμπάθεια, ενώ ήταν ο πρώτος που χάραξε προσωπική στρατηγική, εναντίον του όταν ήταν ακόμη πρωθυπουργός.
Ο Καραμανλής που έχει ένα υψηλό αίσθημα δικαιοσύνης δεν ξεχνά το γεγονός ότι ο Τατούλης, που του έδωσε και υπουργικό θώκο, με την πρώτη ευκαιρία τα βρήκε με τον Γιώργο Παπανδρέου και έκανε συνεχείς και λυσσασμένες επιθέσεις εναντίον της κυβέρνησης του.
Τι κατάφερε ο Τατούλης; Να φέρει ένα βήμα πιο κοντά τον Γιώργο Παπανδρέου στην εξουσία και να εξασφαλίσει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ για να βγει πειρφερειάρχης. Σήμερα η κόρη του ζητά την στήριξη του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Καραμανλής, που εκτός των άλλων συνδέεται με προσωπική φιλία με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, δεν τα ξεχνά όλα αυτά. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Βαγγέλης Αντώναρος, ενώ δήλωσε δημόσια προχτές ότι δεν θα μπει σε ονοματολογία, σήμερα με δημόσια τοποθέτηση του , ασχολήθηκε συγκεκριμένα με την Αρκαδία στηρίζοντας Λυκουρέντζο. Ο ίδιος ο Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, θεωρεί ότι η κόρη του Τατούλη, κακώς συμπεριελήφθη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, καθώς όπως έλεγε σε συνομιλητές του ο Τατούλης ανήκει σε μία κατηγορία πολιτικών που έχουν μόνο προσωπικές στρατηγικές και «έχουν βλάψει διαχρονικά την παράταξη και την πατρίδα»
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κώστας Καραμανλής: «Πολιτικοί σαν τον Τατούλη έβλαψαν την πατρίδα και την παράταξη» "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator