Το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στην Κορινθία

0


Το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων αν και τους τελευταίους μήνες έχει υποστεί ανελέητο πόλεμο λάσπης και πόλεμο υφαρπαγής και εξαγοράς βουλευτών και πολιτευτών του κινήματος σε όλη την επικράτεια είμαστε έτοιμοι για την διεκδίκηση μιας πολύ καλής θέσης στο Ελληνικό κοινοβούλιο την οποία σίγουρα θα έχουμε .

Θα είμαστε οι αυριανοί ρυθμιστές και εγγυητές στην νέα κυβέρνηση προκειμένου η χώρα μας να απαλλαγή από την κατοχή της Μέρκελ , προκειμένου να επανακτήσουμε την Εθνική μας κυριαρχία και την οικονομικοί μας ανεξαρτησία .
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο Νομό Κορινθίας έχουμε ένα πολύ καλό και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο .
Τα περισσότερα είναι νέα πρόσωπα και αυτό ήταν επιλογή μας .
Οι αιτήσεις ενδιαφερομένων Υποψήφιων Βουλευτών ξεπερνούν αυτές του 2012 .
Μπορώ σήμερα να σας δώσω τα ονόματα των υποψηφίων του ψηφοδελτίου μας . Η επίσημοι παρουσίαση των υποψηφίων θα γίνει τις αμέσως προσεχείς ημέρες σε συνέντευξη τύπου που θα δώσουμε σε όλα τα ΜΜΕ του Νομού .
Οι υποψήφιοι με τυχαία σειρά εκτός των δυο πρώτων οι οποίοι ήταν και στις εκλογές του 2012 είναι οι εξής :
1) Μπεχράκης Βάκης
2) Κοντογιάννη Παρασκευή ( Λίτσα )
3) Ανδρικόπουλος Πέτρος . κάτω Λουτρό
4) Καραμήτσου Δήμητρα Βόχα
5) Σώντερς Τζέημς Χριστόφορος
6) Σταυρίδης Σταύρος Δερβένι .
Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη παρουσίαση .
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ στην Κορινθία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator