Βενιζέλος: Για την αποτυχία υπάρχει ευθύνη με ονοματεπώνυμο - ΓΑΠ: Όσοι συνεργάστηκαν με Μπαλτάκους να μη μιλούν

0


Βενιζέλος: «Συγχαίρω τον ΣΥΡΙΖΑ, εύχομαι να πετύχει για το καλό της χώρας. Έχει κάθε δικαίωμα να πανηγυρίζει» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Ευ. Βενιζέλος. «Στην δύσκολη εποχή μας ωστόσο, απαιτείται κοινωνική συναίνεση» πρόσθεσε.

«Το ποσοστό που συγκέντρωσε το ΠαΣοΚ είναι μικρό και ανεπαρκές. Δεν μας ικανοποιεί καθόλου, αλλά αυτή είναι η επιλογή του λαού και την σεβόμαστε» υπογράμμισε. 

Ο Ευ. Βενιζέλος σημείωσε ότι το ανεπαρκές ποσοστό του ΠαΣοΚ οφείλεται στον Γ. Παπανδρέου. «Για ένα καπρίτσιο δεν βρεθήκαμε στην Τρίτη θέση» δήλωσε ένω πρόσθεσε ότι «ευθύνη του Γ. Παπανδρέου είναι το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή βρέθηκε στην τρίτη θέση». 

«Αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί. Το ΠαΣοΚ προχωρά σε συνέδριο ενότητας, σημείωσε.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση Παπανδρέου στις δηλώσεις Βενιζέλου:

"Όσοι συνεργάστηκαν με Μπαλτάκους να μη μιλούν, για το ότι η Χρυσή Αυγή είναι πλέον τρίτο κόμμα".
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βενιζέλος: Για την αποτυχία υπάρχει ευθύνη με ονοματεπώνυμο - ΓΑΠ: Όσοι συνεργάστηκαν με Μπαλτάκους να μη μιλούν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator