Ο Δήμος Βέλου Βόχας και φέτος στο ρυθμό του Καρναβαλιού

0


Ο Δήμος Βέλου – Βόχας για 2η συνεχή χρονιά ξεκίνησε την προετοιμασία για την πραγματοποίηση καρναβαλιού στην παραλία Βραχατίου το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 15.00.

Στόχος του Δήμου μας και φέτος να δημιουργήσουμε ένα γιορτινό και αισιόδοξο κλίμα τόσο για τους δημότες μας όσο και για τους επισκέπτες μας δίνοντας μία ευκαιρία για διέξοδο από τα προβλήματα αλλά και τόνωση της τοπικής αγοράς. 

Σας καλούμε να γίνουμε μια αγκαλιά, να συνεργαστούμε με κοινό σκοπό, να συνδυάσουμε την παράδοση με την ψυχαγωγία, να δημιουργήσουμε κάτι όμορφο. 

Θέλετε να συμμετάσχετε στην προετοιμασία; 

Έχετε μία καλή ιδέα που θέλετε να πραγματοποιηθεί; 

Θέλετε να γίνετε ένας από τους καρναβαλιστές; 

Καλούμε σχολεία, πολιτιστικούς & αθλητικούς συλλόγους, φορείς, ομάδες και όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν ως απλοί καρναβαλιστές, ή να φτιάξουν τη δική τους ομάδα, ή θέλουν εθελοντικά να προσφέρουν στη διοργάνωση της εκδήλωσής μας να μας το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου στα τηλέφωνα του Δήμου: 2741 3 60522 (Μασούρη Αικατερίνη) καθώς επίσης και στα τηλέφωνα 2741 3 60507 & 2741 3 60526 & 6983097843 Καλλίρη Μαρία, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού), στο fax 2741 0 52303 και στο email: masouri@vochas.gov.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 14, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμος Βέλου Βόχας και φέτος στο ρυθμό του Καρναβαλιού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator