O Δήμαρχος Βέλου Βόχας για το "Χωριό του Αϊ Βασίλη" στο Βέλο

0


O Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος μετά τα τελευταία δημοσιεύματα σχετικά με τη λειτουργία του ΄΄Χωριού του Αϊ Βασίλη ΄΄ στο Βέλο Κορινθίας ενημερώνει τους δημότες του, τους επισκέπτες αλλά και φίλους του χωριού ότι έχουν γίνει όλες οι νόμιμες διαδικασίες για τη λειτουργία του και ουδέποτε θα έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών του.

Οποιαδήποτε δημοσιεύματα και αναφορές σε ρεπορτάζ τα τελευταία 24ωρα περί μη νομιμότητας του εν λόγω χωριού είναι ανυπόστατα και μόνο σκοπό έχουν να παραπληροφορήσουν την κοινή γνώμη.

Τέλος όλη αυτή η διοργάνωση η οποία φιλοξενείται στο Δήμο Βέλου Βόχας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Δήμου, αποτελεί ένα μοναδικό γεγονός και έχει ως μοναδικό σκοπό να δώσει ένα ισχυρό κίνητρο στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να επισκεφθούν το ΄΄Χωριό του Αϊ Βασίλη΄΄ να περάσουν όμορφες, ξένοιαστες στιγμές και να περιπλανηθούν σε μία όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με πολλές δράσεις και πολλά παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. 

Γραφείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 11, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "O Δήμαρχος Βέλου Βόχας για το "Χωριό του Αϊ Βασίλη" στο Βέλο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator