Πρωτιές και Πανελλήνιο Ρεκόρ από τους τοξότες ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ ΚΙΑΤΟΥ

1



ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ 20 & 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Στον αγώνα Α' και Β'  αγωνιστικής κατηγορίας με αγωνιστικές συμμετοχές απ' όλη την Ελλάδα που διεξήχθη στο Ελληνικό, στις 20 & 21 Δεκεμβρίου 2014 διακρίθηκαν για ακόμα μία φορά στο ολυμπιακό και σύνθετο τόξο οι κάτωθι αθλητές του Σωματείου Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε. υπό τις προπονητικές οδηγίες της  Σοφίας Σκανδάλη :
α) Στην  Αγωνιστική κατηγορία Παμπαίδων Β' ο Ραφαήλ - Δημήτριος Δούρος από το Κιάτο Κορινθίας κατέκτησε την πρώτη θέση. Κατακτώντας και το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού χώρου.
β) Στην Αγωνιστική κατηγορία Πανκορασίδων Β η Ιωάννα - Φωτεινή Μπίσια από το Κιάτο Κορινθίας κατέκτησε την πρώτη θέση.
γ) Στην Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο Νεανίδων Β η Ελένη Ευσταθίου από το Περιγιάλι Κορινθίας κατέκτησε την πρώτη θέση.
δ) Στην Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο Νεανίδων Β η Μυρτώ Μπαγιώκου κατέκτησε τη δεύτερη θέση.
ε) Στην Αγωνιστική κατηγορία Ολυμπιακό τόξο Νεανίδων Β η Δήμητρα Μπίσια κατέκτησε την πέμπτη θέση.
στ) Στην Αγωνιστική κατηγορία Πανκορασίδων η Ευμορφία Ευσταθίου από το Περιγιάλι Κορινθίας κατέκτησε την δεύτερη θέση.
ζ) Στην  Αγωνιστική κατηγορία Παμπαίδων ο Ηλίας Τζουβάρας κατέκτησε την τέταρτη  θέση.
η) Στην Α΄ Αγωνιστική Ολυμπιακού τόξου Γυναικών η Αριάδνη Χόρτη από το Μελίσσι Κορινθίας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατάταξη και δεύτερη θέση στον ολυμπιακό γύρο.
θ) Στην Β΄ Αγωνιστική Σύνθετου τόξου Ανδρών ο Αλέξανδρος Σταυρακάκης κατέκτησε την πρώτη θέση.

θ) Στην Β΄ Αγωνιστική Σύνθετου τόξου Ανδρών ο Γιώργος Παπασταύρος από το Βραχάτι Κορινθίας κατέκτησε την έβδομη θέση.
ι) Στην Β΄ Αγωνιστική Ολυμπιακού τόξου Ανδρών ο Κώστας Σταματόπουλος από το Κιάτο Κορινθίας κατέκτησε την έκτη θέση.
κ) Στην Β' Αγωνιστική κατηγορία Αναπτυξιακό Ολυμπιακό Γυναικών η Παναγιώτα Φίλη από το Κιάτο Κορινθίας κατέκτησε την έκτη θέση.

Το σωματείο της Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και οι αθλητές του ευχαριστούν θερμά το Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων για την έμπρακτη στήριξη και την ευαισθητοποίησή τους στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι Κορίνθιοι αθλητές της τοξοβολίας παρέχοντάς τους αθλητικές εγκαταστάσεις για την προπόνησή τους και τη δυνατότητα για ακόμα περισσότερες και σημαντικότερες διακρίσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 29, 2014

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρωτιές και Πανελλήνιο Ρεκόρ από τους τοξότες ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ ΚΙΑΤΟΥ"
Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ PARAKATO.GR ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) ΜΑΓΑΖΑΚΙ, ΧΡΥΣΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΠΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.


30 Δεκεμβρίου 2014 στις 5:59 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator