Βενιζέλος σε Τσίπρα: «Αγόρι μου θα σε γαμ... μόλις αναλάβεις»

0


«Αγόρι μου δεν έχεις καταλάβει. Θα σε γαμήσουν με το που αναλάβεις...». Αυτά, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο στα «Νέα», είναι λόγια του Ευάγγελου Βενιζέλου προς τον Αλέξη Τσίπρα και ειπώθηκαν κατά την πρόσφατη συνάντησή τους στο υπουργείο Εξωτερικών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Βενιζέλος επιχείρησε να δώσει συμβουλές στον Αλέξη Τσίπρα. 

-«Μα τι σε έχει πιάσει και θέλεις ντε και καλά να βουτηχτείς στα σκατά; Τι βιάζεσαι; Περίμενε. Έτσι κι αλλιώς, θα γίνεις κάποια στιγμή» είπε ο Βενιζέλος με τη... σοφία και την εμπειρία που διδάσκει ότι, πράγματι, τις περισσότερες φορές ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γίνεται και πρωθυπουργός.

-«Γιατί πρέπει απαραίτητα να βουτηχτώ στα σκατά; Θα τα καταφέρουμε έτσι, που να μην χρειαστεί να γίνει τίποτε από όλα αυτά», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας. Και μετά ο Ευάγγελος Βενιζέλος του θύμισε τι θα του κάνουν οι δανειστές. Εμείς πού βρισκόμαστε μέσα σε όλο αυτό;

ΠΗΓΗ

Το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ με επίσημη ανακοίνωση διαψεύδει τη συγκεκριμένη συνομιλία. «Ο υποτιθέμενος διάλογος δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.» σημειώνει η ανακοίνωση του κόμματος.
και τονίζει πως «αντικείμενο της συνάντησης στο ΥΠΕΞ ήταν τα θέματα εξωτερικής πολιτικής». Η σύντομη ανακοίνωση καταλήγει, λέγοντας: «Οι θέσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη γενική πολιτική κατάσταση της χώρας και την στρατηγική των κομμάτων είναι πολύ γνωστές και διατυπώνονται με τον ίδιο τρόπο δημόσια και κατ” ιδίαν».
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βενιζέλος σε Τσίπρα: «Αγόρι μου θα σε γαμ... μόλις αναλάβεις»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator