Κι εμείς σ'αγαπάμε Εύη... ιδιαίτερα !!! (video)

0


Με την ΝΔ στις εκλογές η Εύη της τέχνης...!!!

(ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ THN EYH...) !!!

Τριάντα τριών ετών, μητέρα τριών παιδιών, απόφοιτος της Νομικής, συγγραφέας δύο βιβλίων και επιμελήτρια, δημοσιογράφος, αρθρογράφος και σύμβουλος στρατηγικής πολιτικής επικοινωνίας. Σήμερα το πρωί 15/12 η κυρία Εύη Τατούλη, κόρη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης στην εκπομπή «Επί της ουσίας» και στον Δημήτρη Μανιατάκο για την «καυτή» επικαιρότητα των ημερών, ενόψει της κρίσιμης ψηφοφορίας της Τετάρτης 17/12 για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, και επιβεβαίωσε την πληθώρα των δημοσιευμάτων που την θέλουν υποψήφια βουλευτή Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία στις εθνικές εκλογές. Παράλληλα, τόνισε τη σημασία της Αρκαδίας στον πολιτικό χάρτη της χώρας, για την οποία θεωρεί ότι πρέπει να έχει ισχυρό «παρών» και λόγο στις εξελίξεις.

«Σας αγαπώ ιδιαίτερα», απάντησε η κυρία Τατούλη στον κ. Μανιατάκο, όταν ο ίδιος επεσήμανε ότι παραχωρεί την πρώτη της συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και στην εκπομπή του. Και ευθύς την ρώτησε αν θα είναι υποψήφια στις εκλογές. «Ωραία μέρα σήμερα στην Τρίπολη», απάντησε η κυρία Τατούλη αινιγματικά, για να συμπληρώσει: «Ξέρετε πολύ καλά ότι και στην Αρκαδία και στην πολιτική είμαι παρούσα πολλά χρόνια. Είναι μια κρίσιμη συγκυρία, μια κρίσιμη εποχή. Θα είμαι παρούσα. Ο τόπος δεν χρειάζεται εκλογές σήμερα, πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε. Οι αγορές διεκδικούν τη δική τους διαπραγμάτευση, πρέπει και εμείς να διεκδικήσουμε τη δική μας».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν, κατά τη γνώμη της, η κυβέρνηση κάνει σοβαρή διαπραγμάτευση. «Ασφαλώς και κάνει», ήταν η απάντηση της κυρίας Τατούλη. Και ευθύς αμέσως αναφέρθηκε στην αδυναμία των πολιτικών κομμάτων στην Ελλάδα να συνεννοηθούν και να συζητήσουν. «Οι αγορές, η τρόικα, εκμεταλλεύονται την πολιτική έριδα στην Ελλάδα. Όχι στον εσωτερικό διχασμό. Δεν θέλω να φοβόμαστε. Ένα από τα κρίσιμα ζητήματα της δικής μας γενιάς πολιτικών είναι η πραγματική συνεννόηση», συμπλήρωσε. Και τόνισε: «Για μένα το δίλημμα είναι ένα: διλήμματα ή συνεννόηση».

Ακολούθως, δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο ως προς τη διαπίστωση ότι η κυβέρνηση εκβιάζει να λάβει η υποψηφιότητα του κ. Δήμα τις 180 ψήφους που χρειάζονται, προκειμένου να μην έχουμε εθνικές εκλογές και ανέφερε ότι οι προσδοκίες και οι αγωνίες πρέπει να επικεντρώνονται στο τι θα γίνει αύριο στη χώρα.



Όταν ερωτήθηκε αν και η ίδια αποτελεί «προϊόν» της οικογενειοκρατίας στην Ελλάδα, η κυρία Τατούλη επεσήμανε ότι σαφώς είναι κόρη του πατέρα της, αλλά παράλληλα είναι και πολιτικό του παιδί. «Οι πολίτες δεν ψηφίζουν πια ονόματα, ας μην μιλάμε για αυτούς απαξιωτικά. Μπορούν να αξιολογήσουν τους υποψηφίους.»

«Η πρόταση να υπηρετήσω την παράταξη δεν θα μπορούσε να με αφήσει ανεπηρέαστη. Αν η εποχή δεν ήταν δύσκολη, δεν θα υπήρχε ανάγκη. Αλλά και πρέπει να επανενεργοποιήσουμε το αρκαδικό λόμπι. Δεν έχουμε αξιοποιήσει το αρκαδικό ιδεώδες, που αποτελεί ένα ισχυρό brand name», είπε, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της στις εκλογές.

Στη συνέχεια, και όταν ερωτήθηκε για το αν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους ο πατέρας της κ. Π. Τατούλης είχε φύγει δύο φορές από τη Νέα Δημοκρατία, απάντησε λακωνικά ότι «η Ιστορία το έχει αποδείξει αυτό».

«Πού τοποθετείτε τον εαυτό σας;», ερωτήθηκε, για να απαντήσει ότι σαφώς τοποθετεί τον εαυτό της πολιτικά στην Κεντροδεξιά, δηλώνοντας παράλληλα ότι «οι ταμπέλες είναι ωραίες για το παρελθόν. Σήμερα, όμως, έχουν κατέβει».

Ως προς τη σχέση της με την κυρία Νικολάκου, η οποία έχει δηλώσει ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητά της, επεσήμανε και η ίδια ότι σαφώς είναι δίπλα της, ότι η κυρία Νικολάκου έχει εργαστεί πολύ καιρό για την Περιφέρεια, ότι είναι φίλη της και πολύ σημαντική φίλη της Αρκαδίας.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος τής έθεσε την ερώτηση αν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Η κυρία Τατούλη απάντησε ότι δεν είναι μέλος του κόμματος, αλλά πρόσθεσε ότι η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «είναι καλύτερη περγαμηνή και η καλύτερη ταυτότητα».

Επίσης, διαχώρισε τη θέση της από την πολιτική πορεία του πατέρα της, όταν ερωτήθηκε τι έχει να απαντήσει στον νεοδημοκράτη υποψήφιο ο οποίος είχε δυσαρεστηθεί με την απόφαση του πατέρα της να συνεργαστεί με το ΠαΣοΚ. «Το να μιλάω εγώ για τον Περιφερειάρχη είναι άτοπο. Είμαι 33 χρονών, γυναίκα με τρία παιδιά. Έχω δική μου πορεία και άποψη. Το πώς ο Πέτρος Τατούλης επέλεξε να χαράξει τη δική του γραμμή δεν θα το σχολιάσω εγώ. Οι Αρκάδες αγαπούν ιδιαιτέρως τον Π. Τατούλη. Οι νεοδημοκράτες πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι είμαστε εδώ, παρόντες όλοι.»

Στην ερώτηση αν θα μπορούσε να συγκρουστεί με τον πατέρα της, απάντησε με την ερώτηση προς τον δημοσιογράφο αν τα παιδιά του συγκρούονται μαζί του και ξεκαθάρισε: «Είμαι πολιτικό παιδί του. Είμαι 33 χρονών και έχω άλλη άποψη και σε σχέση με την άσκηση πολιτικής. Δεν θα γίνω ο απολογητής οποιασδήποτε πολιτικής διαδρομής. Θέλω η Αρκαδία να έχει την ισχυρότερη δυνατή φωνή στο κέντρο λήψης των αποφάσεων».

Ως προς τους αντιπάλους της στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας, η κυρία Τατούλη επεσήμανε ότι δεν θεωρεί κανέναν αντίπαλο, πόσω μάλλον τον κ. Ζαχαριά, τον οποίον χαρακτήρισε πρώτα «αξιολογότατο γιατρό» και έπειτα ιστορικό στέλεχος της παράταξης. «Αγωνίζονται όλοι για τα ίδια πράγματα με εμένα», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια της συζήτησης, η κυρία Τατούλη αναφέρθηκε εκ νέου στην ανάγκη για συνεννόηση ανάμεσα στα κόμματα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «οι τόνοι της ρητορείας πρέπει να πέσουν», αναφερόμενη στη δήλωση του κ. Τσίπρα σε σχέση με τις αγορές («θα βαράω ζουρνά και οι αγορές θα χορεύουν», όπως είπε ο ίδιος).

Ακολούθως, τόνισε την ανάγκη ότι την επομένη των εκλογών πρέπει οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των Αρκάδων να καθήσουν στο τραπέζι και να συζητήσουν τα «πέντε πράγματα που καίνε την Αρκαδία», όπως ο μαρασμός της ΒΙΠΕ, η δημιουργία μαρίνων, η προώθηση του θεματικού τουρισμού. Συγκεκριμένα για τη βιομηχανική ζώνη, όπου οι 3.500 εργαζόμενοι μειώθηκαν στους 500, πρότεινε την αποδαιμονοποίηση της επιχειρηματικότητας και να δοθούν φορολογικά κίνητρα, προκειμένου να ανθήσει ξανά η επιχειρηματικότητα. Και συγκεκριμένα ανέφερε ότι «αν περικοπούν οι δαπάνες της Περιφέρειας, ίσως η ίδια η Περιφέρεια μπορέσει να στηρίξει την επιχειρηματικότητα και να δώσει κίνητρα». Ο δημοσιογράφος άδραξε την ευκαιρία και την ρώτησε αν παραδίδει με αυτή της τη δήλωση μαθήματα στον Πέτρο Τατούλη, και εκείνη απάντησε ότι ο Πέτρος Τατούλης θα νιώθει περήφανος.

Στο τέλος της συνέντευξης, η κυρία Τατούλη εξέφρασε την πεποίθησή της ότι δεν θα έχουμε εκλογές σύντομα και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κι εμείς σ'αγαπάμε Εύη... ιδιαίτερα !!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator