Η ΚΑΜΟΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ: ΕΚΘΕΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

0


Βόρβορος, διαπλοκή, παρακράτος, αναφορές για πακέτα από την απαγωγή του βιομήχανου Παναγόπουλου, ύποπτοι τύποι του παρασκηνίου, της ρεμούλας και της αρπαxτής, βρωμερά υποκείμενα των παρακομματικών μηχανισμών αλλά και δημοσιογράφοι της δυσωδίας και των υπονόμων που διαστρέφουν ειδήσεις, ρεπορταζ και πληροφορίες με μοναδικό γνώμονα την προσωπική τους περιουσία και τον καλλωπισμό στις επαύλεις που διαμένουν, χαρακτηρίζουν την παθογένεια ενός πολιτικού συστήματος που άμεσα χρειάζεται κάθαρση από τις ελάχιστες πολιτικές πατριωτικές δυνάμεις του τόπου που έχουν απομείνει αλώβητες από την διαφθορά και την σαπίλα.

Η Ελλάδα έχει γίνει έρμαιο στα χέρια της Καμόρας και των μαφιόζων του Μαξίμου. Το δημοσίευμα του Γκάρντιαν, μας ρεζιλεύει σήμερα σε όλον τον κόσμο.

“Η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας βυθίζεται σε βαριές κατηγορίες καθώς ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση για απόπειρα δωροδοκίας» σημειώνει η Helena Smith στην ανταπόκρισή της από την Αθήνα. Στο δημοσίευμα του βρετανικού Guardian, γίνεται αναλυτική αναφορά στις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη που βλέπουν το φως της δημοσιότητας λίγο πριν τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Στ. Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, η αδυναμία εκλογής ΠτΔ από την παρούσα Βουλή θα προκαλέσει εκλογές στις οποίες αναμένεται, με βάση τις δημοσκοπήσεις, να επικρατήσει ο ριζοσπαστικός ΣΥΡΙΖΑ. Ο Π. Καμμένος, από την πλευρά των ΑΝΕΛ, που με τους 12 βουλευτές του θα μπορούσε να συμβάλει στην σταθερότητα της σημερινής κυβέρνησης, προκρίνει τη διενέργεια εκλογών για να τερματιστούν οι επιβαλλόμενες από την ΕΕ και το ΔΝΤ πολιτικές λιτότητας αναφέρει η δημοσιογράφος, η οποία υπενθυμίζει και την καταγγελία για απόπειρα χρηματισμού της Στ. Ξουλίδου.

Αυτό που ήθελαν τα βρωμερά υποκείμενα της πολιτικής ζωής το πέτυχαν. Την αποσταθεροποίηση της χώρας. Τώρα, όλοι είναι στο στόχαστρο. Αστυνομία, δικαιοσύνη, κυβέρνηση και βουλευτές-όλοι τους ως ύποπτοι χρηματισμού-που πάνε να βγάλουν πρόεδρο-μαριονέττα.

Θα τους βγάλουμε όλους μπροστά και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Όσοι δικαστές έντιμοι απέμειναν ας σηκώσουν τα μανίκια. Οι υπόλοιποι ας ετοιμάζονται για τον Κορυδαλλό. Μαζί τους και τα σαίνια της ενημέρωσης που έπαιξαν με το φιλότιμο της Ελλάδος.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 21, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΚΑΜΟΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ: ΕΚΘΕΤΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator