ΒΟΜΒΑ: Ο Λαζόπουλος γκρεμίζει την κυβέρνηση - 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΪΚΑΛΗ (VIDEO)

0



Σε μία αποκάλυψη-«βόμβα» προχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Όπως είπε δει προσπάθεια χρηματισμού εν ενεργεία βουλευτή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, υπάρχουν στοιχεία, τα οποία έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα και θα βγουν στο φως της δημοσιότητας κάποια στιγμή.
ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ 700 χιλιάρικα και διακανονισμό του δανείου του!
Ο Λαζοπουλος εχει το υλικό ΟΠΤΙΚΟ!
Έχουν δώσει τα στοιχεια στον εισαγγελέα εδω και 15 μέρες αλλά ακομα δεν εχει κινηθεί η δικαιοσύνη!





ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ: Αν βγάλω το υλικό θα γίνει κόλαση – καλώ την δικαιοσύνη να ξεκαθαρίσει θεσμικά την υπόθεση για να σωθεί η Δημοκρατία.

«Μου έδιναν 700.000 ευρώ μετρητά ως πρώτη δόση και μετά διακανονισμό των δανείων μου στην τράπεζα, αλλά και συμβόλαια με διαφημιστική», τόνισε οβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης.

«Μού έδιναν από δύο εκατομμύρια μέχρι τρία για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας», δήλωσε ο κ. Χαϊκάλης μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Έχω δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα εφετών, κ. Παναγιωτόπουλο και στον Ντογιάκο, τον προϊστάμενο εισαγγελίας εφετών Αθηνών», επισήμανε και συνέχισε λέγοντας πως «έχουν γίνει δύο συναντήσεις που έχουν καταγραφεί».

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκτός από το οπτικό υλικό υπάρχουν και καταγεγραμμένες συνομιλίες που βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Νωρίτερα, ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 για απόπειρα χρηματισμού και δωροδοκίας βουλευτών, ενώ τόνισεπως όχι μόνο το έχει ακούσει, αλλά το έχει δει και να συμβαίνει!
Στη συνέχεια έδωσε το όνομα αυτού του βουλευτή, λέγοντας ότι πρόκειται για τον Παύλο Χαϊκάλη, ο οποίος λίγο μετά το επιβεβαίωσε τηλεφωνικά.

«Εχω και έναν άλλο βουλευτή που μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ότι όχι απλώς έγινε απόπειρα χρηματισμού του, αλλά τα πήρε κιόλας», είπε κ. Λαζόπουλος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται για την Ξουλίδου.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 19, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΟΜΒΑ: Ο Λαζόπουλος γκρεμίζει την κυβέρνηση - 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΔΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΪΚΑΛΗ (VIDEO)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator