O Αϊ Βασίλης ετοίμασε το χωριό του και σας περιμένει…

0


Αύριο Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 6.00 μ.μ. το ΄΄Χωριό του Αϊ Βασίλη΄΄ ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε ένα μαγικό ταξίδι που θα διαρκέσει έως τις 11 Ιανουαρίου 2015. 

Μικροί και μεγάλοι καλούνται να ζήσουν παραμυθένια Χριστούγεννα παρέα με τον Αϊ Βασίλη, τον τάρανδο, τα ξωτικά, τη Μίκυ τη μεγαλόστολη, Ξυλοπόδαρους, Ζογκλέρ, Παραμυθού και να διασκεδάσουν στο παγοδρόμιο, στα φουσκωτά, στο τραμπολίνο, στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, στο σινεμά 6D!!!!!, στο καρουζέλ, στο χώρο για face painting και στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουν εγκατασταθεί στο χωριό του Αϊ Βασίλη στο Βέλο (εργοστάσιο Μανδράκου, πρώην ΕΛΒΙΟΧΥΜ). 

Οι μεγάλοι μας φίλοι δίπλα στο τζάκι θα μπορούν να απολαύσουν ζεστά ροφήματα και γευστικά εδέσματα. 

Καθημερινά θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα τα απογεύματα από τις 5.00μ.μ. μέχρι αργά το βράδυ με ζωντανή μουσική, θεατρικά δρώμενα, χορωδίες, κατασκευές στολιδιών, χορευτικά και παρουσιάσεις από συλλόγους, αθλητικές δραστηριότητες και πολλές πολλές εκπλήξεις. 

Την πρώτη ημέρα λειτουργίας του χωριού Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει δίωρο πρόγραμμα για τους μικρούς φίλους μας με τον Άγιο Βασίλη, αφήγηση παραμυθιού, τον Τάρανδο, τη Μίκυ, Ξυλοπόδαρους και Ζογκλέρ. 

Στην συνέχεια στην αίθουσα των εκδηλώσεων ο ΄΄Κώστας Αλεξίου και οι 3 Άσοι΄΄ μας υπόσχονται μία ξεχωριστή βραδιά όλο κέφι με τις υπέροχες ερμηνείες τους. 

Το Σάββατο 29 Νοεμβρίου μετά τις 5.00 μ.μ. θα ακουστούν Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από τη Χορωδία του πολιτιστικού συλλόγου νέων Κρυονερίου ΄΄ Οι φίλοι της παράδοσης΄΄ και θα παρουσιάσουν χορούς από την Πελοπόννησο , τα νησιά μας και την Κρήτη. 

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου μετά τις 5.00 μ.μ. οι μικροί μας φίλοι θα ακούσουν παραμύθι από την Παραμυθού του χωριού μας. 

Ελάτε να μοιραστούμε στιγμές χαράς και να γίνουμε πάλι παιδιά. 

Σας περιμένουμε όλους… 

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 27, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "O Αϊ Βασίλης ετοίμασε το χωριό του και σας περιμένει… "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator