Γιατί δεν κυκλοφόρησε σήμερα η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία;

0


Διαβάστε το φύλλο που δεν θα βρείτε στα περίπτερα, όπως το "ανέβασαν" οι εργαζόμενοι της Ελευθεροτυπίας

Για αναστολή των δραστηριοτήτων της Ελευθεροτυπίας – την έκδοση των εφημερίδων και την λειτουργία του enet.gr – κατηγορούν την εταιρεία “Τρίτη Όψη” οι εργαζόμενοι των μέσων του εκδοτικού ομίλου. Συγκεκριμένα μέσω ανάρτησης στο blog των εργαζομένων λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αναστολής αναφέρουν:

«Μετά την κυβέρνηση και το φίμωμα της ΕΡΤ, ήρθε η σειρά της“ιδιωτικής πρωτοβουλίας”.

Η εταιρεία "Τρίτη Όψη" απέκλεισε τους δημοσιογράφους του enet από την πρόσβαση στο Διαδίκτυο και απαγόρευσε την εκτύπωση της“Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας”, παρότι το φύλλο ήταν έτοιμο να τυπωθεί. Προχώρησε έτσι σε αναστολή της έκδοσης της καθημερινής και της κυριακάτικης έκδοσης, καθώς και της ηλεκτρονικής μορφής της.

Εμείς οι εργαζόμενοι στην ιστορική“Ελευθεροτυπία”, έχοντας στις πλάτες μας μήνες ανεργίας αλλά και απληρωσιάς, κοροϊδίας και εμπαιγμού, δηλώνουμε ότι δεν θα κάνουμε το χατίρι σε όποιον επιθυμεί να δει αυτή την εφημερίδα κλειστή.

Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, με όλα τα μέσα, για να ξαναβγεί το φύλλο στα περίπτερα.

Σε αυτή την προσπάθεια ζητάμε συμπαράσταση από όσους πιστεύουν στην ελευθερία του Τύπου, στο δικαίωμα στην εργασία που πληρώνεται, στην ίδια τη δημοκρατία».

Το φύλλο της Κυριακάτικης που δεν κυκλοφόρησε σήμερα είναι αναρτημένο εδώ.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιατί δεν κυκλοφόρησε σήμερα η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator