Διαβάστε ποιος είναι ο Αλβανός πιστολέρο που σκόρπισε τον τρόμο στον Πειραιά

0


Το προφίλ του πιστολέρο, που σκόρπισε τον τρόμο στον Πειραιά, επιχειρούν να σμιλεύσουν οι αναλυτές της ασφάλειας συγκεντρώνοντας στοιχεία και μαρτυρίες.

Ο δράστης φέρεται να είναι αλλοδαπός και συγκεκριμένα αλβανικής καταγωγής ενώ η ηλικία του είναι γύρω στα 50. Όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες τον περιέγραψαν ως μεσήλικα με ξανθά-γκρίζα μαλλιά και σχετικά ψηλό.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, παραδέχτηκε πως παρακολουθούσε διακριτικά τον συγκεκριμένο πελάτη του όσο εκείνος διασκέδαζε εξαιτίας της περίεργης φυσιογνωμίας του. Όπως εξήγησε, πλήρωσε κανονικά, χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα.

Αποχώρησε περίπου στις 04:00 και επέστρεψε στο κατάστημα ένα τέταρτο αργότερα κρατώντας στα χέρια του ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ.

Ωστόσο, οι μαρτυρίες διχάζονται στον τρόπο διαφυγής του ένοπλου. Άλλοι ισχυρίζονται πως έφυγε με ένα κίτρινο όχημα (ταξί) ενώ κάποιοι άλλοι πως μπήκε σε τζιπάκι.

Αν ισχύσει το δεύτερο τότε η ομοιότητα με τις δύο προηγούμενες επιθέσεις που σημειώθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο θα είναι εκπληκτική.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες όσο βρισκόταν στο μπαρ μιλούσε με μία γυναίκα χωρίς να έχει εξακριβωθεί εάν μπήκαν μαζί στο κλαμπ ή γνωρίστηκαν εκεί.

Μακελειό στο Μικρολίμανο…

Άγριες σκηνές εκτυλίχθησαν στις 4:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην Ακτή Δηλαβέρη 13, στο Μικρολίμανο, όταν, ένας θαμώνας του μαγαζιού, σύμφωνα με την Αστυνομία, βγήκε έξω από τον χώρο του καταστήματος κι άρχισε να πυροβολεί εναντίον των υπόλοιπων θαμώνων.

Από τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, τραυματίστηκαν 7 άτομα, 2 εκ των οποίων σοβαρά.

Στο σημείο έφτασαν 2 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ με γιατρό για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες, και 4 ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στον Ευαγγελισμό και το Αττικό Νοσοκομείο.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως οι τραυματίες είναι 8. Ωστόσο, ο αριθμός δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, συνοδευόταν κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στο μαγαζί από μία γυναίκα, ενώ αφού πυροβόλησε, διέφυγε με κάποιο όχημα πιθανότατα ταξί.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας είναι μεγάλη, καθώς γνωρίζουν από φωτογραφικό υλικό και από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού ποιο είναι το άτομο που αναζητούν.

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον δράστη να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό στο περιστατικό σε καφέ-μπαρ στην πλατεία Βάθης στις 31 Οκτωβρίου, όπου είχε σκοτωθεί ένα άτομο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως οι κάλυκες από το περιστατικό στον Πειραιά θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν είναι από το ίδιο όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί και στο περιστατικό της πλατείας Βάθης.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 22, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Διαβάστε ποιος είναι ο Αλβανός πιστολέρο που σκόρπισε τον τρόμο στον Πειραιά "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator