Ταλαιπωρείται και ταλαιπωρεί το Νοσοκομείο Κορίνθου!

0


-ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ "ΑΣΤΕΡΓΙΟΤΩΝ" ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ 

-ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΛΩΣ... ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ! 

Ανέκαθεν κάτι άσχημο είχε να πει κανείς για τη λειτουργία του ταλαίπωρου Νοσοκομείου της Κορίνθου. 

Από την θεμελίωσή του μέχρι και σήμερα, κατά καιρούς εγείρονται θέματα , που απασχολούν τα Ελληνικά ΜΜΕ και πρωτίστως φυσικά τον Κορινθιακό λαό.
Οι απανωτές αλλαγές διοικητών, συνυπολογιζόμενης και της ανικανότητας ορισμένων, των διοικητικών προσόντων τους και οι συνδικαλιστικές ενίοτε απαράδεκτες συμπεριφορές, έφεραν κατά καιρούς τη λειτουργία του Νοσοκομείου, σε κακό χάλι!!! 

Τελευταίο επεισόδιο του πάλε ποτέ συνεχιζόμενου σίριαλ είδε τη δημοσιότητα από εφημερίδα Εθνικής εμβέλειας, που δεν είναι άλλη από το "Ποντίκι" να περιγράφει τα λυπηρά τεκταινόμενα στο χώρο της υγείας, από αυτοδιατρεφόμενες φατρίες! 

Με επιφύλαξη για την αλήθεια ή όχι του ρεπορτάζ της εφημερίδας το << Ποντίκι >> αναδημοσιεύουμε αυτούσιο το κείμενο της εν λόγω εφημερίδας. Αναγκαίο φυσικά είναι να υπάρξει απάντηση και μάλιστα άμεση, από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, ώστε να γνωρίζει κανείς από πρώτο χέρι τα γεγονότα. 

Ιδού:


Δημοσίευση: Νοεμβρίου 25, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ταλαιπωρείται και ταλαιπωρεί το Νοσοκομείο Κορίνθου! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator