ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 3-1 (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)

0


Τη νίκη με 3-1 πήραν οι γυναίκες του Παμβοχαϊκού στο κλειστό "Γεώργιος Τριαντάφυλλος" κόντρα στην Παναχαϊκή, για τη 2η αγωνιστικλη του 7 ου ομίλου της Β' Εθνικής του Πρωταθλήματος γυναικών 2014-2015.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του Παμβοχαικού έκανε δυνατό ξεκίνημα αλλά η Παναχαϊκή πίεσε αρκετά μέχρι το τέλος και τελικά έληξε 26-28 και 0-1 για τις φιλοξενούμενες.

Το δεύτερο σετ φαινόταν οτι θα ήταν παράσταση για έναν ρόλο καθώς ο Παμβοχαϊκός έκανε ένα απίστευτο σερί με 10-1 αλλά τελικά το σετ έληξε 25-22 και 1-1.

Στο τρίτο σετ η ομάδα του Παμβοχαικού επικράτησε γρήγορα και εύκολα με 25-16 και 2-1.

Στο τέταρτο σετ ο Παμβοχαϊκός πήρε κεφάλι στο σκορ αλλά προς το τέλος η Παναχαϊκή έφτασε κοντά και τελικά το παιχνίδι έληξε με 25-23 και 3-1.

Τα σετ: 26-28, 25-22, 25-16, 25-23.

Διαιτητές: Κτενάς Δημήτρης και Δημάκης Αντώνης

Παμβοχαϊκός (Μπεκιάρης): Αρμπερώρη Μ., Μπαγιώκου Μ., Λόντου Μ., Λιάκου Γ., Θώδη Ε., Δορμπαράκη Α., Μαργαρίτη Μ.,Κούτρα Β.,Τσουμάνη Δ.,Γκότση Ε.,Γαμβρούλη Α.Τσιομποτάρου Ε.

Παναχαϊκή (Κοκόλας): Σαρδέλη Ν., Μποχρίνη Β., Λάγιου Ε., Σταματέλου Μ., Παπανδροπούλου Α., Ξάνθη Φ., Ζερδεβά Ι., Ζήκου Α., Κουριδάκη Χ., Σωτηρίου Α., Κουμανίδου Β., Κουγέα Χ. 

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 25, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 3-1 (ΓΥΝΑΙΚΕΣ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator