Δεν θα αντέξετε να δείτε αυτές τις εικόνες - Νταντά κακοποιεί βάναυσα 2χρονο κοριτσάκι (video)

0


Οι σοκαριστικές εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας οργή και αποτροπιασμό.

Μία νταντά από την Ουγκάντα έσπασε στο ξύλο το δίχρονο κοριτσάκι που υποτίθεται ότι φρόντιζε, επειδή δεν μπορούσε να φάει το φαγητό του και έκανε εμετό.

Αρχικά, στο βίντεο φαίνεται η 22χρονη Jolly Tumuhiirwe να ταϊζει τη μικρή Aneela Kamanzi. Η μικρή δεν θέλει να φάει, όμως η νταντά την πιέζει με αποτέλεσμα το παιδί να κάνει εμετό.

Η γυναίκα εξοργίζεται κι αρχίζει να χτυπά τη μικρή με ένα αντικείμενο.

Το παιδάκι ξεσπά σε κλάμματα, εκείνη όμως δεν πτοείται.

Όσο σπαράζει η μικρή πεσμένη στο πάτωμα, τόσο πιο βίαιη γίνεται η υποτιθέμενη νταντά. Της επιτίθεται χωρίς έλεος με κλωτσιές και στη συνέχεια ανεβαίνει πάνω της και την πατάει.

Όταν στο τέλος συνειδητοποιεί πώς η κάμερα ασφαλείας καταγράφει τα πάντα, πηγαίνει το κοριτσάκι σε άλλο δωμάτιο για να συνεχίσει ανενόχλητη τον ξυλοδαρμό.

Η οργή του πατέρα της μικρής Aneela όταν είδε τη κόρη του γεμάτη μελανιές ήταν τόσο μεγάλη που πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τη νταντά.

Τα διεθνή Μέσα αναφέρουν ότι μόλις είδε το βίντεο δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και την έσπασε στο ξύλο. Η νταντά κατήγγειλε το περιστατκό, όταν όμως οι αστυνομικοί είδαν το βίντεο, άφησαν τον πατέρα ελέυθερο.

Σε βάρος της Jolly Tumuhiirwe απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ξυλοδαρμό και απόπειρα δολοφονίας ανηλίκου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 22χρονη γυναίκα θα παραμείνει σε φυλακή της Καμπάλα μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου, οπότε και θα εκδικαστεί η υπόθεσή της.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 25, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δεν θα αντέξετε να δείτε αυτές τις εικόνες - Νταντά κακοποιεί βάναυσα 2χρονο κοριτσάκι (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator