Με επιτυχία η εκδήλωση "1973-2014, Οι κοινωνικοί αγώνες σήμερα" στο Κιάτο

0


Με μεγάλη επιτυχία και δυναμική στήριξη των πολιτών του Κιάτου πραγματοποιήθηκε την 16η Νοέμβρη στις αποθήκες ΑΣΟ η εκδήλωση "1973-2014, Οι κοινωνικοί αγώνες σήμερα", με πρωτοβουλία της "Αλληλεγγύης - Aντίστασης στο Κιάτο". Ήταν μια εκδήλωση η οποία έφερε στην πόλη μας τους εκπροσώπους συλλογικοτήτων και συνδικάτων από όλη τη χώρα για να μιλήσουν για τους κοινωνικούς τους αγώνες και συνοδεύτηκε από συναυλιακά μέρη με την συμμετοχή της μουσικής σκηνής "Γιάννης Σπανός". 

Η "Αλληλεγγύη- Aντίσταση στο Κιάτο" θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους :

-ΕΡΤ open

-ΒΙΟΜΕ

-ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

-ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

-ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

για την συμμετοχή τους, καθώς και την οργάνωση SOS Χαλκιδική, η οποία αν και δεν μπόρεσε να παραστεί λόγω απόστασης , έστειλε οπτικοακουστικό υλικό το οποίο και προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επίσης θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους 

-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

-ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Είναι τοπικοί φορείς και οργανώσεις που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και διένειμαν υλικό τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επίσης ευχαριστούμε την μουσική σκηνή «Γιάννης Σπανός» για την συμβολή της στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε το Δήμο Σικυωνίων και το ΝΠΔΔ Μηκώνη για την παραχώρηση της αίθουσας και τη στήριξη της εκδήλωσης, καθώς και τους κ. Ζάρκο Βαγγέλη για την κατασκευή της εξέδρας, κ. Κίκιρα Φώτη για την ηχητική κάλυψη και κ. Καραγκούνη Κώστα για τη δημιουργία της αφίσας.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της περιοχής που αγκάλιασε την εκδήλωση και συμμετείχε σε αριθμό που υπερέβη και τις δικές μας προσδοκίες.

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 25, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Με επιτυχία η εκδήλωση "1973-2014, Οι κοινωνικοί αγώνες σήμερα" στο Κιάτο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator