ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ: Σικάγο γίναμε... (VIDEO+PHOTOS)

0


Συντάκτης: Τόνια Μέγρεμη
Νεκρός βρέθηκε την Κυριακή (26/10) το απόγευμα γνωστός επιχειρηματίας της Τρίπολης στην οδό Ουάσιγκτον 36, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινωνία της πόλης.

Άγνωστα είναι μέχρι στιγμής τα αίτια της δολοφονίας του 42χρονου άντρα, ωστόσο τα σενάρια που ακούγονται κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ άλλοι μιλούν για πιθανό διαπληκτισμό του θύματος με ένοικο, ο οποίος και κατέληξε στο τραγικό συμβάν. Όλα αυτά, όμως, θα μπορέσει να τα διαλευκάνει η αστυνομία που έχει ήδη αρχίσει τις έρευνες.

Τον Θ.Π. βρήκαν στο οδόστρωμα στην οδό Ουάσιγκτον, έξω από το γραφείο, στις 17:30, διερχόμενοι πολίτες οι οποίοι αν και σοκαρισμένοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία. Το θύμα έφερε χτυπήματα σε όλο του το σώμα και κυρίως στο κεφάλι από κάποιο αμβλύ αντικείμενο, το οποίο δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα από την αστυνομία.



Η κοινωνία της Τρίπολης έχει αναστατωθεί όπως είναι φυσιολογικό, τόσο για τον τρόπο που έγινε το έγκλημα όσο και για το ότι ο άτυχος άντρας ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην πόλη. Από την πρώτη στιγμή μέχρι και ώρες μετά, στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν άντρες της αστυνομίας προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία, ενώ το το ίδιο έκανε και η εγκληματολογική υπηρεσία.

Η είδηση η οποία μεταδόθηκε πρώτα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Αρκαδία 93.8, έκανε αμέσως το γύρω της πόλης και όχι μόνο. Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να μάθουν στοιχεία για την υπόθεση, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που εκδήλωναν την ανησυχία τους για την υπόθεση, αλλά και πιθανή συνέχεια της...

Για την Τρίπολη η συγκεκριμένη είδηση ήταν κάτι παραπάνω από σοκ, καθώς η πόλη παρότι είναι κοντά στην Αθήνα, μέχρι σήμερα μάθαινε για παρόμοια τραγικά περιστατικά μόνο στις ειδήσεις. Η Τρίπολη είναι μια μικρή κοινωνία και από την πρώτη στιγμή όσοι μάθαιναν για το περιστατικό εκδήλωναν τον φόβο και την ανησυχία τους...

Το δελτίο Τύπου της αστυνομίας αναφέρει: 

"Σήμερα ώρα 17.20 βρέθηκε νεκρός 42χρονος ημεδαπός επιχειρηματίας στο οδόστρωμα σε κεντρικό δρόμο της Τρίπολης. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα στο κεφάλι πιθανόν από αμβλύ αντικείμενο. Ενεργείται προανάκριση από το τμήμα ασφάλειας Τρίπολης".

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 26, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ: Σικάγο γίναμε... (VIDEO+PHOTOS)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator