ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΚΚ... ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΑΚΙΡ...!!! (video)

0


Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στην Τουρκία αφού μόνο λίγη ώρα μετά το τελεσίγραφο του PKK προς το Ταγίπ Ερντογάν, οι Κούρδοι ξεσηκώθηκαν σε όλη την χώρα.

Μάλιστα στο Ντιγιαρμπακίρ οι Κούρδοι βγήκαν με τα όπλα.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, που αναρτήθηκε στο twitter από Κούρδο, οι εξεγερμένοι φαίνονται να κρατάνε καραμπίνες μπροστά από τα οδοφράγματα που έχουν στήσει.

«Αν πέσει η Κομπάνι, τότε θα ξεσπάσει πόλεμος μέσα στην Τουρκία, που πολύ γρήγορα θα φτάσει στην Κωνσταντινούπολη» ήταν το μήνυμα του PKK πριν από λίγες ώρες και όπως βλέπετε έγινε αυτό που είπαν.

Αυτές οι εξελίξεις δεν είναι τίποτα άλλο από την τιμωρία της Τουρκίας για την βρώμικη στάση της να στηρίξει με νύχια και με δόντια το Ισλαμικό Κράτος και να το βάλει να κάνει την βρώμικη δουλειά που δεν μπορούσε να κάνει μόνη της.

Να εξολοθρεύσει τους Κούρδους σε Συρία και Ιράκ.

Τώρα έφερε τον πόλεμο μέσα στο σπίτι της.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΚΚ... ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΝΤΙΓΙΑΡΜΑΚΙΡ...!!! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator