Το ΔΣ του Σωματείου ΑμεΑ Κορίνθιας χαρίζει ένα αναπηρικό αμαξίδιο στο Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου

0


Η Δράση " Ανακύκλωση πλαστικών καπακιών και ανταλλαγή τους με αναπηρικό αμαξιδιο " που έχει ευαισθητοποιήσει την Κορινθιακή κοινωνία στο σύνολο της , συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Η συλλογική προσπάθεια χάρη στην συμμετοχή όλο και περισσότερων από όλες τις κοινωνικές ομάδες, μας συγκινεί ιδιαίτερα, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε για τους συνάνθρωπους μας για ένα καλύτερο αύριο. αυτή η προσπάθεια μας κάνει πιο δυνατούς αλλά και πιο αισιόδοξους για το μέλλον, γιατι μας γεμίζει ελπίδα.

Είναι στην ανθρώπινη φύση, το καλό, να προβάλλεται ώστε όλοι να συμμετέχουν και να μοιράζονται την χαρά.

Το ΔΣ του Σωματείου ΑμεΑ Κορίνθιας θέλοντας να δείξει σε όλους οτι ο λαός μας παρόλα τα δεινά του, σήμερα, εχει ακόμα τα στοιχεία εκείνα που σε δύσκολες καταστάσεις τον κρατούν όρθιο, αποφάσισε να δωρίσει ενα αναπηρικό αμαξιδιο στο Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου για την διευκόλυνση των ΑμεΑ επισκεπτών όχι μονον των Ελληνων αλλα απο ολο τον Κοσμο ωστε να γινουν οι ιδιοι μάρτυρες του πραγματικού μεγαλείου των Ελλήνων ΑμεΑ και όλων όσων συμμετέχουν στην δράση

Η παράδοση του Αμαξιού που θα γίνει στην είσοδο του Αρχαιολογικού της Αρχαίας Κορίνθου την Παρασκευή στις 12:00 απο αντιπροσωπία του ΔΣ.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 24, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το ΔΣ του Σωματείου ΑμεΑ Κορίνθιας χαρίζει ένα αναπηρικό αμαξίδιο στο Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator