ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

0


Σήμερα 6 Οκτωβρίου η επιτροπή που ορίσθηκε πρόσφατα από το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κορινθίων, να σχεδιάσει τις ενέργειες για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του Δήμου Βέλου - Βόχας κο Αννίβα Παπακυριάκο με σκοπό την ενημέρωση του για τις μέχρι τώρα ενέργειες της αλλά και την διερεύνηση της δυνατότητας διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους της επιτροπής ο πρόεδρος της κος Σπύρος Ζαχαριάς Αντιπρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Κορινθίων, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα Δημητριάδη Μαρία και κος Πανταζής Βασίλειος αλλά και ο κος Βασίλης Μεϊδάνης, πρόεδρος του συλλόγου «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας».

Η συνάντηση έδειξε ότι ο κος Δήμαρχος ενδιαφέρεται πραγματικά για την επίλυση του προβλήματος και οριοθετήθηκε ο περαιτέρω τρόπος συνεργασίας με την επιτροπή. Αποφασίσθηκε να συμμετάσχει σε αυτήν και Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Βέλου - Βόχας αλλά και να ορισθεί ημερομηνία όπου θα γίνει μια πρώτη ενημέρωση των φορέων (σύλλογοι, ομάδες, φορείς κλπ) της περιοχής, ώστε να ενημερωθούν για το μέγεθος του ζητήματος, τις πλευρές του και τις προτεινόμενες ενέργειες.

Η επιτροπή τις προσεχείς ημέρες θα επισκεφθεί τον Δήμαρχο Λουτρακίου - Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων κο Γκιώνη Γεώργιο ο οποίος και αυτός επέδειξε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του Δήμου του στο υπό σχεδίαση πρόγραμμα και θα προγραμματίσει αντίστοιχες ενημερωτικές συναντήσεις με φορείς των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου - Περαχώρας -Αγίων Θεοδώρων



Ελπίζουμε ότι έστω και τώρα που ο Ελληνικός λαός βιώνει τον πλέον τρομακτική οικονομική ύφεση της Ιστορίας του, οι συνδημότες μας θα δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό συμβάλλοντας στο να αντιμετωπίσουμε με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων που εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε και να κάνουμε τον Δήμο Κορινθίων και τους λοιπούς Δήμους οι οποίοι τελικά θα δεχθούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, Πανελλαδικό πρότυπο διαχείρισης των αδέσποτων ζώων.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator