Άντε γειά! Καρέ-καρέ η «επική» τούμπα του Τάκη Τσουκαλά από την καρέκλα του σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)

0Μία...δύσκολη στιγμή πέρασε ο Τάκης Τσουκαλάς στην εκπομπή του με τους τηλεθεατές να γίνονται μάρτυρες ενώ το στιγμιότυπο γνωρίζει...δόξες στο youtube.

Tην ώρα που μαζί με τον συμπαρουσιαστή του, μιλούσαν με έναν τηλεθεατή για όσα συμβαίνουν στον Ολυμπιακό, χαλάρωσε, έγειρε το σώμα του λίγο πίσω στην καρέκλα και...έπεσε! Ο Τσουκαλάς γκρεμίστηκε από την καρέκλα και χάθηκε από το πλάνο. Ο τηλεθεατής ξεκαρδίστηκε στα γέλια ενώ ο συμπαρουσιαστής κρατούσε το... πλατό να μην πέσει και τους πλακώσει.

'Οταν είδε ότι ο Τάκης δε σηκώνεται ζήτησε να παίξει βίντεο.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 12, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άντε γειά! Καρέ-καρέ η «επική» τούμπα του Τάκη Τσουκαλά από την καρέκλα του σε ζωντανή μετάδοση (βίντεο)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator