Ο Αντώνης παρέλαβε χειροβομβίδα και θα παραδώσει βόμβα ναπάλμ

0


Λογική μετά τα απανωτά λάθη και την άνευ σημασίας επίσκεψη στη Μέρκελ η προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά να ανεβάσει τους τόνους στη Χαλκιδική, να απευθύνει καλέσματα για συσπειρώσεις στους εναπομείναντες και “φευγάτους” οπαδούς και να παρουσιάζει με μπαράζ ανακοινώσεων ότι έρχονται φοροελαφρύνσεις, τελειώνει το Μνημόνιο, φεύγει το ΔΝΤ και ότι άλλο μπορεί να συγκινήσει τους εξαθλιωμένους και απελπισμένους Έλληνες.

Πανστρατιά και ανοίγματα, εκβιαστικά διλήμματα για καταστροφές που έρχονται με τον ΣΥΡΙΖΑ, όλα στην αγωνιώδη προσπάθεια μήπως και γυρίσουν τα δεδομένα όπως το 2012, που από το 19% σε ένα μήνα έφτασε η ΝΔ στο 29% και στο σχηματισμό της Κυβέρνησης συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Μόνο που τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, πολύ διαφορετικά, οι τότε υποσχέσεις για επαναδιαπραγμάτευση του χρέους, τέλος στην ύφεση και ανάπτυξη, ελαφρύνσεις για τους ασθενέστερους όχι μόνο δεν τηρήθηκαν αλλά ήρθαν και νέα δυσβάστακτα μέτρα που έφεραν πραγματική φτώχεια.

Τα στοιχεία αδιάψευστα, η ίδια η Βουλή διαπιστώνει 6,3 εκατομμύρια Έλληνες στη μέγγενη της φτώχειας με περισσότερα από 2 εκατομμύρια να βρίσκονται κάτω από το όριο.

Η ανεργία σταθερά στο 27%, οι συντάξεις τείνουν να εξαφανιστούν και θα μειωθούν ακόμη περισσότερο με το νέο υπολογισμό από την 1-1-2015, οι μισθοί σε συνεχή κάθοδο, τα εργασιακά δικαιώματα καταργημένα και οι επενδύσεις μηδενικές, η Υγεία και η Κοινωνική Ασφάλιση είδος πολυτελείας, τα Ασφαλιστικά Ταμεία υπό κατάρρευση, τα παιδιά κατά χιλιάδες πλέον φεύγουν στο εξωτερικό, οι εξοντωτικοί φόροι αφαίρεσαν και τα υπολείμματα θυσιών μιας ζωής, χιλιάδες καταστήματα έκλεισαν, χρέη απλήρωτα που αυξάνονται κατά 1 δισ. το μήνα, νέες απαιτήσεις για να εκτελεστούν τα προγράμματα και κίνδυνος για χιλιάδες οφειλέτες να χάσουν τα σπίτια τους, το χρέος αμετακίνητο στα 320 δισ. και οι συνολικές υποχρεώσεις όλων μας προς το Κράτος, τις Τράπεζες και τα Ταμεία στα 160 δισ.

Όταν αυτή είναι η πραγματικότητα, έρχεται ο Αντώνης Σαμαράς να μας πει ότι ότι το Μνημόνιο και η Τρόικα θα φύγουν, “ότι παρέλαβε μια χειροβομβίδα και την εξουδετέρωσε”.

Λυπάμαι αγαπητέ Αντώνη, το άλλοθι ότι φεύγουν το Μνημόνιο και το ΔΝΤ δεν φτάνει από μόνο του για να σε δικαιώσει, να σε απαλλάξει από τις ευθύνες σου, γιατί πολύ καλά και συ γνωρίζεις ότι κάποτε θα έφευγαν, σημασία έχει τι αφήνουν πίσω τους.
Αυτό που αφήνουν πίσω τους είναι πολύ περισσότερα από την έκρηξη μιας χειροβομβίδας, μάλλον μοιάζουν με τις καταστροφές μιας βόμβας ναπάλμ.

Πηγή Prefadoros
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 07, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Αντώνης παρέλαβε χειροβομβίδα και θα παραδώσει βόμβα ναπάλμ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator