Κόρινθος: "Ο μελετητής και τα φανάρια"

0


Του Λάμπρου Κωστάρα

Ο Δήμος Κορινθίων έχει πληρώσει δύο κυκλοφοριακές μελέτες. Όταν ο μελετητής παρουσίασε την πρώτη κυκλοφοριακή μελέτη είχε πει ότι οι μετρήσεις έδειξαν πως ο χρόνος εξυπηρέτησης των αυτοκινήτων στη διασταύρωση Εθνικής Ανεξαρτησίας και Δαμασκηνού είναι λιγότερο από ένα λεπτό συνεπώς δεν χρειάζονται φανάρια.

Τι δεδομένα άλλαξαν και τοποθετήθηκαν φανάρια ? Και ποιος ο λόγος να γίνονται μελέτες εφόσον δεν εφαρμόζονται ?
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κόρινθος: "Ο μελετητής και τα φανάρια""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator