Ανακοίνωση Ομίλου Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη

0


Θεωρούμε λογικό, στις όποιες συζητήσεις για θέματα διαχείρισης απορριμμάτων στην Περιφέρειά μας, να εμπλέκονται και τα ονόματα των εταιρειών μας, καθόσον υπάρχουν και είναι αδειοδοτημένες γι’ αυτό το σκοπό.

Οι αναφορές σε αυτές, από εξουσιοδοτημένα ή μη άτομα, γίνονται άλλες φορές λογικά και άλλες φορές αναίτια και παράλογα και φυσικά δεν υπάρχει λόγος από την πλευρά μας, πάντα να διαψεύδουμε ή να επιβεβαιώνουμε το ότι ακούγετε.

Γνωρίζουμε όλοι ότι στο Μπολάτι Κορινθίας υπάρχουν μονάδες διαχείρισης απορριμμάτων και όχι χώροι εναπόθεσης απορριμμάτων.

Γνωρίζουμε όλοι, ότι οι μονάδες μας υπολειτουργούν και συγκεκριμένα για 8 περίπου μήνες το χρόνο, το ΚΔΑΥ δουλεύει 3 μέρες τη βδομάδα, λόγω έλλειψης υλικού, και η μονάδα κομποστοποίησης ουσιαστικά δεν λειτουργεί γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία σύμβαση εν λειτουργία με κανένα Δήμο.

Φυσιολογικό είναι να αναζητάμε δουλειές και συνεργασίες, όπως και δημόσια πολλές φορές το έχουμε πει.

Γνωρίζουμε όλοι, τον μεγάλο αγώνα που χρόνια δίνουμε για να έχουμε νόμιμες αδειοδοτήσεις και την εμμονή μας να προτιμάμε να μην δουλεύουμε, αν όλα δεν είναι σωστά και βάση των αδειοδοτήσεών μας, παρόλο που γύρω μας γίνονται διάφορα.

Γνωρίζουμε όλοι, ότι η διαδικασία την οποία προωθούμε είναι η διαλογή στην πηγή με καφέ, μπλε και πράσινους κάδους, και η χωριστή συλλογή και μεταφορά ανά ρεύμα στις αντίστοιχες μονάδες για διαχείριση.

Γνωρίζουμε όλοι, ότι από όλες τις μονάδες διαχείρισης υπάρχει υπόλειμμα για το οποίο ο μόνος υπεύθυνος για αυτό είναι ο αντίστοιχος Δήμος, που θα πρέπει να εξασφαλίζει και τη διάθεσή του.

Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι κανόνες που καθορίζουν και τον τρόπο συλλογής και της μεταφοράς έτσι ώστε τα απορρίμματα - υλικά να είναι διαχειρίσιμα και θα πρέπει να διασφαλιστεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας ως προς το υπόλειμμα, το οποίο καμία ιδιωτική εταιρεία δεν έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει από μόνη της.

Με βάση λοιπόν τους κανόνες της προτεραιότητας της ανακύκλωσης, της συνεργασίας και σύμφωνης γνώμης των Δήμων και της Περιφέρειας, την άμεση προτεραιότητα των Δήμων του Νομού Κορινθίας και κυρίως του Δήμου Βέλου – Βόχας, με τη διασφάλιση της νομιμότητας, αλλά και με την εμπιστοσύνη που θεωρούμε ότι υπάρχει απέναντί μας, με βάση τη μέχρι τώρα λειτουργία μας, προχωράμε μπροστά στο δύσκολο αγώνα μας για την επιβίωση.

Ραψωματιώτης Δημήτρης
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανακοίνωση Ομίλου Εταιρειών Π. & Δ. Ραψωματιώτη "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator