ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

1


«Αγωνιζόμαστε όλα τα παιδιά μας να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και ίση μεταχείριση στην εκπαίδευση» είπε ο πρόεδρος του Δ.Σ του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Κορινθίων κ. Μάριος Σταματάκης, στον αγιασμό των Κοινωνικών Φροντιστηρίων του Δήμου Κορινθίων που έγινε στις 29/9/2014 στο χώρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Κορίνθου .

Ο κ. Σταματάκης ενημέρωσε για το υψηλό ποσοστό επιτυχίας (77%) των μαθητών που φοίτησαν στα κοινωνικά φροντιστήρια στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, πέτυχαν στα Τ.Ε.Ι και Α.Ε.Ι . Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη τόσο του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού όσο και τη δική του, στους εθελοντές καθηγητές οι οποίοι χωρίς να υπολογίζουν κόπο και χρόνο προσφέρουν το απόσταγμα της αγάπης τους που είναι το ΠΑΙΔΙ. Τέλος επεσήμανε στους μαθητές αλλά και γονείς που τα παιδιά τους θα φοιτήσουν και τη φετινή χρονιά στα κοινωνικά φροντιστήρια του Δήμου Κορινθίων, ότι ο θεσμός αυτός είναι ιερός, δεν είναι παιχνίδι και πρέπει όλοι να τον σεβαστούμε αλλά και να τον αγκαλιάσουμε με αγάπη. Δεν μπορεί, σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία να υποβιβάζεται αυτό το τόσο σπουδαίο έργο ζωής. Στον αγιασμό παρευρέθηκαν επίσης μέλη του νέου Δ.Σ του Κ.Κ.Π.Δ.Κ και Δημοτικοί Σύμβουλοι, όπως η αντιπρόεδρος του Κ.Κ.Π.Δ.Κ κ. Λύτρα-Ανδρουτσοπούλου Κων/να, ο κ. Ζώγκος Ανδρέας, ο κ. Παρτσινέβελος Κων/νος, ο κ. Μεταξάς Παναγιώτης καθώς επίσης και ο Δ/ντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σαμαράς Βασίλειος, ο γραμματέας της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Μάρκελλος Ανδρέας, καθώς και Δ/ντες των σχολείων.

Ο κ. Ανδρικόπουλος Βλάσιος, υπεύθυνος εθελοντής καθηγητής των κοινωνικών φροντιστηρίων, ευχαρίστησε κυρίως τον Δ/ντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου κ. Ζιάγκα Ευάγγελο και τους (40) εθελοντές εκπαιδευτικούς, οι περισσότεροι από αυτούς είναι άνεργοι πτυχιούχοι, που προσφέρθηκαν για άλλη μια χρονιά να αναλωθούν στους 220 περίπου μαθητές του Δήμου Κορινθίων. Τέλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και δύναμη στο έργο τους.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 01, 2014

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ"
Ανώνυμος είπε...

Δε γίνεται να αντιμετωπίζεται η μεγάλη, υπαρκτή κοινωνική λαϊκή ανάγκη για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Παιδεία ως ...«φιλανθρωπική» διαχείριση της παραπαιδείας, νομιμοποιώντας την μάλιστα ως απαραίτητη στις συνειδήσεις.
Αντί η Τοπική Αυτοδιοίκηση να παλέψει για ενιαίο δωδεκάχρονο, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σχολείο για όλους, έρχεται ως αρωγός της ιδιωτικοποίησης, φιλοδοξώντας να γίνει φροντιστηριάρχης!


2 Οκτωβρίου 2014 στις 12:46 π.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator