Φέρετρο με τριφύλλι έξω από το ΣΚΑΪ!

0


Φέρετρο που έφερε το σήμα του Παναθηναϊκού άφησαν άγνωστοι χθες (25/10) το βράδυ έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο Φάληρο! 

Οι άγνωστοι, περίπου μια ντουζίνα στον αριθμό, που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν αναμμένες δάδες, άφησαν το φέρετρο έξω από την είσοδο του κτηρίου που στεγάζονται τα γραφεία του τηλεοπτικού καναλιού κι αποπειράθηκαν να του βάλουν φωτιά! 

Ωστόσο, οι άνδρες ασφαλείας του σταθμού πρόλαβαν και το έσβησαν πριν… λαμπαδιάσει, ενώ την ίδια στιγμή οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή! 

Στον ΣΚΑΪ είναι πεπεισμένοι ότι το συμβάν συνδέεται με τις αποκαλύψεις του σταθμού για τα όσα γίνονται στο ποδόσφαιρο και κάνουν λόγο για απόπειρα κατατρομοκράτησης και φίμωσης. 

Παρά τα συχνά «χτυπήματα» που δέχονται ωστόσο, άπαντες στον σταθμό τονίζουν ότι δεν θα σταματήσουν το έργο τους…
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 26, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φέρετρο με τριφύλλι έξω από το ΣΚΑΪ! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator