Η ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ, ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ

0



Στη Νις οι αγώνες το διήμερο, στην Γουαδελούπη από Τετάρτη 

Οι Εθνικές μας ομάδες της ποδηλασίας βρίσκονται εκτός Ελλάδας για δύο σημαντικές διοργανώσεις, έχοντας τις δυνατότητες να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ομάδα του δρόμου βρίσκεται από χθες τη Νις της Σερβίας, εκεί όπου σήμερα Σάββατο (11/10) και αύριο Κυριακή θα γίνει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα ποδηλασίας Δρόμου 2014, ενώ η ομάδα της πίστας βρίσκεται στην Γουαδελούπη της Γαλλίας, εκεί όπου από την Τετάρτη (15/10) έως και την άλλη Κυριακή, θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδηλασίας Πίστας Elite 2014. 

Την ομάδα του Δρόμου αποτελούν 13 αθλητές:

Άνδρες: Καστραντάς Χαράλαμπος (CCVSG Saissonsaisne), Χατζάκης Παναγιώτης (UC Aubenas)

Νέοι: Ιωαννίδης Νικόλαος (ΠΟΗΑΤ Πέλοτον), Κορτσιδάκης Μιχαήλ (ΠΟΧ Τάλως), Χριστόπουλος Παναγιώτης (ΠΟ Πατρών) 

Έφηβοι: Βασιλαντωνάκης Στέφανος (ΑΟ Θησέας), Ζέγκλης Νικόλαος ΓΣ Σπαρτιατικός), Σούλιος Ζήσης ΠΟ Καρδίτσας), Καλλιβρετάκης Δημήτριος (ΠΟΧ Τάλως)

Παίδες: Σταυρακάκης Γεώργιος (ΠΟΧ Τάλως), Χρηστάκος Δημήτριος (ΑΟ Σπαρτιατικός), Δημητρόπουλος Βασίλειος (ΑΟ Σπαρτιατικός), Χρονάκης Χρήστος (ΠΟΗ Κάστρο)

Τους συνοδεύουν οι Τεχνικοί Σύμβουλοι της ΕΟΠ Φώτης Ζέγκλης και Στέργιος Σαλπαδήμος.

Η Εθνική της πίστας αναχώρησε σήμερα για την Γαλλία και σ' αυτή μετέχουν 5 αθλητές, οι Χρήστος Βολικάκης (ΠΟΗ Κάστρο), Σωτήρης Μπρέτας (ΑΣ Άκρατος Βόλου), Στέλιος Αγγελίδης (ΓΣ Σπαρτιατικός), Γιάννης Καλογερόπουλος (ΠΟ Πατρών) και Γιάννης Σπανόπουλος (ΠΟΗΑΤ Πέλοτον) και την συνοδεύουν δύο προπονητές, ο Λάμπρος Βασιλόπουλος και ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 13, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΟΜΑΔΑ ΠΙΣΤΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ, ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator