Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής με την Γ' Τάξη του 10ου Δημοτικού Σχολείου

0

Σήμερα 15-10-2014, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, είχε τη χαρά να υποδεχθεί στο Δημαρχείο, την Γ' Τάξη του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης. 

Αφού τα παιδιά συνοδεία των δασκάλων τους επισκέφτηκαν διάφορες υπηρεσίες του Δήμου και εξέφραζαν διαρκώς την περιέργειά τους, ως προς την λειτουργία, πήγαν στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου, όπου είχαν μια πολύ χαρούμενη, ζεστή και εποικοδομητική συνάντηση με το Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Βόσνο. 

Ο κ. Παυλής ανέλυσε στους μαθητές το τι είναι ο Δήμος, τι δουλειά κάνει και πόσο σημαντική είναι η προσφορά της ελπιδοφόρας γενιάς τους. Στη συνέχεια απάντησε σε διάφορα ερωτήματα και απορίες που διατύπωσαν οι μικροί αλλά τόσο ενεργοί, όπως αποδείχθηκε πολίτες. 

Ένα απ' τα κύρια θέματα που έδειξαν ενδιαφέρον τα παιδιά ήταν το θέμα της ανακύκλωσης απ' όπου προέκυψε η μεγάλη ευαισθητοποίηση που έχουν τα παιδιά στο θέμα αυτό καθώς και η γνώση που έχουν λόγω της σωστής ενημέρωσης που γίνεται στα σχολεία μας απ' τους δασκάλους. 

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής με την Γ' Τάξη του 10ου Δημοτικού Σχολείου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator