Ο Γιώργος Δέδες για την Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου

0


ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ 2014

Η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου έχει αναδειχτεί μέσα στο πέρασμα του χρόνου ως ένας από τους πιο ζωντανούς, δυναμικούς και ποιοτικούς συλλόγους της Πελοποννήσου.

Εδώ και δεκαετίες, κάθε χρόνο, οι εκδηλώσεις της και ειδικά το τριήμερο των Μικρασιατικών, την έχουν αναγάγει σε κιβωτό μνήμης και πολιτισμού του τόπου μας.


Φέτος, οι οργανωτές των εκδηλώσεων ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Όπως είπε και η Πρόεδρος της Στέγης, κα. Βασιλική Ευστρατιάδου, ήταν ίσως το καλύτερο τριήμερο Μικρασιατικών που έχει γίνει ποτέ.

Οι ομιλίες, οι χοροί, τα τραγούδια, η χορωδία ταξίδεψαν χιλιάδες πολίτες που παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις, πάνω από τα νερά του Αιγαίου, στα χώματα της Ιωνίας και των αλησμόνητων πατρίδων της Ανατολής.

Συγχαρητήρια κι ευχαριστίες στην Πρόεδρο της Στέγης, κα. Β. Ευστρατιάδου, τα μέλη του Δ.Σ. και τους συντελεστές του τριημέρου.

Ξεχωριστή αναφορά ας μας επιτραπεί για την ορχήστρα του Κυριάκου Γκουβέντα που αποτελείται από καθηγητές του αντίστοιχου Τ.Ε.Ι. Άρτας και τραγουδιστές τον Σόλωνα και την Σοφία Παπάζογλου, που έκλεισαν το τριήμερο των εκδηλώσεων.

Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, ο παραδοσιακός αντικριστός, απτάλικος χορός της Ανατολής που χόρεψαν ο υπερογδοντάχρονος συμπατριώτης μας, κ. Λευτέρης Σαββανικολάου και ο Σόλωνας.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Γιώργος Δέδες για την Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator