ΑΛΕΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: "κ. Νανόπουλε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ"

0


ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 25/9/2014 ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ: «ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ, ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ»

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
29-9-2013
(Τελετή λήξης της 5ς Έκθεσης Κορινθία 2013)
ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Με την καθοριστική συμβολή του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κορυφαίες στον κλάδο τους τουριστικές εταιρίες συμφώνησαν και από τον Μάρτιο και μέχρι τον Οκτώβριο θα προσδένουν 2 κρουαζιερόπλοια εβδομαδιαίως στο λιμάνι της Κορίνθου, γεγονός που θα αποφέρει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ στην κορινθιακή αγορά.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ακόμα τα περιμένουμε.

9-3-2014
(Εργ. Κέντρο ανακοίνωση υποψηφιότητας ως υποψήφιου Δημάρχου)
ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Στις 28 Μαρτίου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο

Άλλος ένας δύσκολο στόχος, ήταν η έλευση κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Κορίνθου. Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που ορθώθηκαν μπροστά μας, με σωστό σχεδιασμό, συστηματική προσπάθεια, επιμονή και αποφασιστικότητα, πετύχαμε. Στις 28 Μαρτίου δένει το πρώτο πλοίο στο λιμάνι μας.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ακόμα τα περιμένουμε.

11-5-2014
(Προεκλογική Δήλωση σε Ηλεκτρονική εφημερίδα: αποκλειστική είδηση που θα κάνει αίσθηση σε όλους τους πολίτες της Κορινθίας και ιδιαίτερα στην νεολαία μας)
ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Από το επόμενη σχολική σεζόν 2014-2015 ο Δήμος Κορινθίων με δήμαρχο τον Βασίλη Νανόπουλο θα επιχορηγεί την καθιερωμένη τριήμερη εκδρομή των μαθητών της Β΄ Λυκείου όλων των Λυκείων της πόλης μας !
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Νόμιμη, σοβαρή και μετρημένη δήλωση – μοναδική σε όλη την Ελλάδα!!!

18-5-2014
(Βραδιά εκλογών 1ης Κυριακής μετά τις 12 μεσάνυχτα)

ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Εμείς είμαστε οι νικητές με διαφορά πάνω από 3%
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Έχασε με 1,35% διαφορά

22-5-2014
(Προεκλογική συγκέντρωση)

ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Τη Δευτέρα 26 Μαΐου αυτοί φεύγουν, τα κρουαζιερόπλοια έρχονται.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Εδώ γελάμε. Εμείς φύγαμε , τα κρουαζιερόπλοια ήλθαν.

25-5-2014
(Βραδιά εκλογών 2ης Κυριακής στις 3.05΄)
ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ξεκινάει μία νέα εποχή για την Κόρινθο. Τα αποτελέσματα των εκλογών, με όλα τα τμήματα βεβαίως, δείχνουνε ότι νικητής των εκλογών είναι η Συμμαχία Πολιτών και η καινούργια Δημοτική Αρχή είναι ο δικός μας Συνδυασμός. Εμείς κερδίσαμε τις εκλογές με 8 ψήφους. Είμαστε η Δημοτική Αρχή και είμαι Δήμαρχος των Κορινθίων
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Έχασε για δεύτερη φορά με 54 ψηφοδέλτια διαφορά.

28-5-2014
ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Περιμένουμε την οριστική απόφαση της Δικαιοσύνης για να αναδείξει τον πραγματικό νικητή αυτών των εκλογών…
Θα ήθελα να κάνω μία σύντομη ανακοίνωση. Τη νίκη στη δημοκρατία στην εκλογική διαδικασία τη δίνει η λειτουργία της δημοκρατίας, η οποία στην Κόρινθο δεν λειτούργησε!!!. Υπάρχουν σαφείς πολλές ενδείξεις και στοιχεία που ενισχύουν τη θέση μας ότι υπήρξε εκτεταμένη αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος!!!. Για το λόγο αυτό προσφύγαμε στη δικαιοσύνη γιατί όταν δεν λειτουργεί η δημοκρατία λειτουργεί η δικαιοσύνη. Ζητήσαμε επανακαταμέτρηση των ψήφων και μετά την προσφυγή στο διοικητικό πρωτοδικείο θα έχουμε το ποιος είναι ο νικητής στην Κόρινθο στις δημοτικές εκλογές. 
Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει νικητής. Εμείς θεωρούμε ότι είμαστε οι νικητές και αυτό θα αναδειχθεί από το πρωτοδικείο. 
Κάναμε έναν αγώνα πολύ τίμιο καθαρό και έντιμο.
Και θεωρώ, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη η οποία θα κάνει αυτό που πρέπει και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα αναδείξει το νικητή των εκλογών στην Κόρινθο και θα έχουμε το οριστικό αποτέλεσμα στο Δήμο Κορινθίων.» 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ-ΣΧΟΛΙΟ: 
1. Η δημοκρατία στην Κόρινθο λειτουργεί μόνον όταν κερδίζει ο κ. Νανόπουλος (θα πρέπει να μάθει και να χάνει)
2. Δηλαδή είχαμε βία και νοθεία στην Κόρινθο με την εκτεταμένη αλλοίωση του αποτελέσματος; Πού είναι τα στοιχεία αυτά; Γιατί δεν τα προσκόμισε στο δικαστήριο; (όνειρα θερινής νυκτός)
3. Προσέφυγε στη δικαιοσύνη για επανακαταμέτρηση των ψήφων, όπως λέει. Έγινε και αυτό αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.
4. Θεωρεί ότι δεν υπάρχει νικητής από την μία πλευρά, αλλά από την άλλη θεωρεί ότι αυτός είναι ο νικητής.(Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!!!).
5. Αναφέρει ότι έκανε έναν αγώνα τίμιο, καθαρό και έντιμο. (Βεβαίως χωρίς ακατάσχετη υποσχεσιολογία διορισμών!!! ).
6. Έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη για το αποτέλεσμα των εκλογών, αλλά τα ίδια έλεγε πριν την ανακοίνωση της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κορίνθου, τα ίδια λέει τώρα πριν την ανακοίνωση της απόφασης του Εκλογοδικείου, τα ίδια θα μας πει και μετά την προσφυγή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας και υποθέτουμε ότι τα ίδια θα μας πει και μετά την πιθανή του προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μετά την 5ετία.

29-5-2014
(Δελτίο τύπου)
ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: 
Είναι άθλος η εκλογική μας επιτυχία που μας κάνει όλους υπερήφανους ιδιαίτερα αν ληφθούν υπ όψιν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν οι εκλογές!!!.
Το αποτέλεσμα των εκλογών που θα ανακηρυχτεί σε λίγο καιρό από το διοικητικό πρωτοδικείο είναι η δικαίωση μίας σκληρής και επίπονης προσπάθειας να αλλάξουμε πολλά!!!. 
Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι πολίτες. 
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οι συμπολίτες μας περιμένουν πολλά. Οφείλουμε και θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Η ανακοίνωση του αποτελέσματος από το Πρωτοδικείο δείχνει ότι Μάλλον σε άλλον Δήμο είναι ο κ. Νανόπουλος.

8-7-2014
ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Εκείνο που έχω να πω εγώ , γιατί εγώ λέω λίγα όπως ξέρετε, Θεωρούμε ότι τις εκλογές τις έχουμε κερδίσει εμείς Τα στοιχεία υπάρχουν. 
ΕΡΩΤΗΣΗ δημοσιογράφου: Δηλαδή στις 1 Σεπτεμβρίου εσείς θα είστε Δήμαρχος;
ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ λέω ότι με βάση τα πραγματικά στοιχεία που έχουμε εμείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι έχουμε κερδίσει τις εκλογές όπως το είχαμε πει από την αρχή, και αυτό θα μας το κατακυρώσει το εκλογοδικείο. 
ΣΧΟΛΙΟ: Θα συνηθίσει σιγά-σιγά στην καρέκλα του δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας. Από εμπειρία του υπενθυμίζουμε ότι ο ρόλος είναι σοβαρός και θεσμικός.

29-7-2014
(Δηλώσεις για δικαστές και Υπουργείο Δικαιοσύνης για την ανακήρυξη)
Με δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο κ.Βασίλης Νανόπουλος καταγγέλλει το Πρωτοδικείο Κορίνθου και το Υπουργείο Δικαιοσύνης ότι δεν “κάνει την δουλειά του” και δεν ανακηρύσσει τον Δήμαρχο της Κορίνθου για λόγους μάλιστα ανεξήγητους.
ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Υπάρχει μία αδικαιολόγητη μία μεγάλη καθυστέρηση στο Πρωτοδικείο της Κορίνθου να ανακηρύξει τους υποψηφίους Δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους. Στην Κόρινθο δεν ξέρω για ποιους λόγους αντικειμενική αδυναμία ή κάτι άλλο του Πρωτοδικείου δεν έχει ανακηρυχτεί Δήμαρχος και έχει γίνει απλή ανάρτηση των αποτελεσμάτων των εκλογών.
Εκείνο που προέχει είναι το κράτος να κάνει τη δουλειά του και το Υπουργείο Δικαιοσύνης να κάνει τη δουλειά του που δεν την κάνει.
Να λειτουργήσει το Πρωτοδικείο Κορίνθου να βγάλει την ανακήρυξη που περιμένουμε.
ΣΧΟΛΙΟ: Τα συμπεράσματα δικά σας (Από την μία έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και από την άλλη καταγγέλλει την Δικαιοσύνη και το Υπουργείο Δικαιοσύνης).

25-9-2014
(Δήλωση στα δικαστήρια μετά την εκδίκαση της ένστασης).
ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Εμείς είμαστε αξιοπρεπείς, είμαστε πάντα μετρημένοι και προσεκτικοί.
ΣΧΟΛΙΟ: Το είδαμε από τις πιο πάνω διάσπαρτες δηλώσεις.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 29, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΛΕΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: "κ. Νανόπουλε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator