Πλατσούρισε στο νερό… η αντιπολίτευση..!!!!

0


Η απειρία της αξιωματικής αντιπολίτευσης του κ.Βασίλη Νανόπουλου έδωσε χθές βράδυ στον δήμαρχο Αλέκο Πνευματικό το δικαίωμα να βγάλει όπως και ο ίδιος είπε ακόμα και τα εσώψυχα του για το νερό.

Ο τρόπος που μπήκε το θέμα του νερού για συζήτηση κυριολεκτικά σαλαμοποιημένο ήταν η μέγιστη ευκαιρία του δημάρχου να πεί όσα χρόνια κρατούσε στην καρδιά του.

Μίλησε για την πρώτη αλλά και την τελευταία κρίσιμη υπογραφή για την υδροδότηση της Κορίνθου απο την Στυμφαλία η οποίες φέρουν το όνομα του γεωλόγου Κώστα Πνευματικού ενός ανθρώπου που έχει πολλές φορές κακοποιηθεί δημόσια στα πλαίσια του πολέμου στον δήμαρχο.

Θύμησε μία ξεχασμένη αλήθεια. «Μέχρι το 2009 που η Κόρινθος δεν είχε νερό και στις βρύσες πολλές φορές έτρεχε βούρκος κανείς δεν μιλούσε για το νερό. Απο το 2009 που φέραμε το πόσιμο νερό της Στυμφαλίας έχουν ξεσηκωθεί κάποιοι και το κατασυκοφαντούν»…!

Ο δήμαρχος έκανε εκτενή αναφορά στα έργα που είναι σε εξέλιξη αλλά και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί και περιμένουν χρηματοδότηση.

Βρήκε απο το λάθος της αντιπολίτευσης την μπάλα σηκωμένη πάνω απο το καλάθι και απλά την κάρφωσε με εντυπωσιακό τρόπο.

Οπως και να το κάνουμε για τον δήμαρχο που μετά απο 17 αιώνες έφερε στην πόλη του πόσιμο νερό ο χώρος και η συζήτηση αυτή είναι προνομιακά για τον ίδιο και έτσι εξελίχθηκε χθές βράδυ η κουβέντα.

Η αντιπολίτευση έθεσε το θέμα γενικά και βρέθηκε απέναντι σε οργανωμένη πολιτική απο την πλειοψηφία που μίλησε για τα πάντα όλα κάνοντας και παιχνίδι εντυπώσεων.

Οι ερωτήσεις που έγιναν απο τους συμβούλους της αντιπολίτευσης και ο τρόπος που έγιναν βοήθησαν τον δήμαρχο να παίξει μόνος σε άδειο μάλιστα γήπεδο.

Θετικό είναι σε κάθε περίπτωση το γεγονός ότι το δημοτικό συμβούλιο συζήτησε δημόσια ένα μεγάλο θέμα και αυτό προάγει τον ίδιο τον θεσμό και καταξιώνει το δημοτικό συμβούλιο στο σύνολο του.

Το άγχος του εκλογοδικείου δεν έχει αφήσει την αξιωματική αντιπολίτευση να οργανώσει την πολιτική της.

Κάτι που επισήμανε ο έμπειρος Νίκος Σταυρέλης και έχει δίκιο είναι ότι στην προσπάθεια του ο κ.Νανόπουλος να ισορροπήσει με τους δημοτικούς του συμβούλους δίνει την εικόνα ΒΑΒΕΛ στην αντιπολίτευση.

Σε κάθε θέμα όλοι μιλούν και αναφέρονται επιμέρους με αποτέλεσμα να χάνεται η ουσία.

Αυτή την ευκαιρία ως γνωστόν ο Πνευματικός δεν θα την έχανε και με την εμπειρία του την οδήγησε στον δικό του δρόμο.

ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΛΟΓΙΚΗ

Είναι κατά την εκτίμηση μας η τακτική του κ.Νανόπουλου να είναι χαλαρός και ασύνδετος στα δημοτικά συμβούλια και να επανέρχεται την επόμενη ημέρα με συνέντευξη τύπου.

Ετσι είπε χθές το βράδυ: «Θα κάνω συνέντευξη τύπου αύριο να πώ όσα δεν με αφήσατε να πώ»….!!!

Το ερώτημα είναι ποιός δεν τον άφησε;

Μίλησε ο ίδιος ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ και μίλησαν και ΟΛΟΙ οι δημοτικοί του σύμβουλοι, τι άλλο έπρεπε να κάνει το προεδρείο;;;;

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πλατσούρισε στο νερό… η αντιπολίτευση..!!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator