Πως μπορείτε να πάρετε σύνταξη πέντε χρόνια νωρίτερα

0


Μείωση στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης 5 χρόνια κατά μέσο όρο μπορούν να πετύχουν άνδρες και γυναίκες, αναγνωρίζοντας τους κατάλληλους πλασματικούς χρόνους ασφάλισης ώστε να συμπληρώσουν τις ευνοϊκές προϋποθέσεις εξόδου για σύνταξη πριν από τα 67 ή πριν από τα 62.

Οι αναγνωρίσεις γίνονται κατα κύριο λόγο είτε κατά την αίτηση συνταξιοδότησης, ώστε να θεμελιωθεί συνταξιοδοτικό δικαίωμα, είτε και νωρίτερα, ώστε οι ασφαλισμένοι να κατοχυρώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα με χαμηλό όριο ηλικίας. 

Πλασματικούς χρόνους μπορούν να αξιοποιήσουν τόσο οι εργαζόμενοι που είχαν ασφαλιστεί σε οποιοδήποτε Ταμείο μέχρι το 1992 όσο και οι νεοεισερχόμενοι στην ασφάλιση μετά την 1η/1/1993 (πλην ΟΓΑ και ΝΑΤ).
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πως μπορείτε να πάρετε σύνταξη πέντε χρόνια νωρίτερα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator