ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκδόθηκε στην Ελλάδα το ζεύγος Γριβέα! Συνελήφθησαν και κρατούνται στη ΓΑΔΑ!

0


Στην Αθήνα βρίσκεται από τις 22.00 το βράδυ το ζεύγος Γριβέα, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλληφθεί.

Ο Κυριάκος Γριβέας και η Αναστασία Βάτσικα μόλις έφτασαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος συνελήφθησαν και κάτω από άκρα μυστικότητα μεταφέρθηκαν στην υποδιεύθυνση Μεταγωγών.

Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Γριβέα εμπλέκεται στις παράνομες δανειοδοτήσεις από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επί διοικήσεως του Αγγελου Φιλιππίδη.

Η απόφαση της έκδοσης τους στην Ελλάδα από το Λονδίνο, αποφασίστηκε από βρετανικό δικαστήριο στις 24 Ιουλίου, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Το ζευγάρι αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Εφετών που διερευνά την πολύκροτη υπόθεση.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκδόθηκε στην Ελλάδα το ζεύγος Γριβέα! Συνελήφθησαν και κρατούνται στη ΓΑΔΑ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator