ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά Μητσοτάκη: Δεν προπηλακίζει κανείς τους ελεγκτές. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια

0


"Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε μέσω των συστημικών Μ.Μ.Ε. να δημιουργήσει κλίμα σε βάρος των υπαλλήλων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης υποστηρίζοντας ότι, δήθεν προπηλακίζουν τους Επιθεωρητές-Ελεγκτές" αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΠΟΕ-ΟΤΑ και υποστήριζει: 

"Τον εκθέτουν οι δηλώσεις του Ειδικού Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κ. Παρασκευά Νομικού, ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. κ. Θέμη Μπαλασόπουλο, την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, είπε πώς δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά για απειλή ή προπηλακισμό σε βάρος των Επιθεωρητών-Ελεγκτών από τους υπαλλήλους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως ήθελαν τα «φερέφωνα» του κ. Μητσοτάκη.
Ο κ. Νομικός σημείωσε επίσης, σε παρεμβάσεις αιρετών που αναφέρονται στις δηλώσει του Υπουργού πώς αρνούνται τον «επανέλεγχο», πως δεν υπάρχουν εκθέσεις από τις επισκέψεις των Επιθεωρητών-Ελεγκτών στους Δήμους παρά μόνο «Ενημερωτικά Σημειώματα». 
Ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μία φορά πιάστηκε να ψεύδεται. Άλλα όπως λέει και ο λαός, το ψέμα έχει κοντά πόδια. Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης που έχει πάρει εργολαβία τις απολύσεις"

- See more at: http://airetos.gr/default.aspx?pageid=13688#sthash.6mP1Z7X8.dpuf
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΟΕ-ΟΤΑ κατά Μητσοτάκη: Δεν προπηλακίζει κανείς τους ελεγκτές. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator