Αλειφέρη: «Τα καγιάκ άλλαξε τα αθλητικά δεδομένα στην περιοχή της Λακωνίας»

0




Ιδανικό το ξεκίνημα της kayak Greece από τη Νεάπολη Βοιών

«Για τη Νεάπολη αλλά και γενικότερα για την περιοχή του Δήμου Μονεμβασιάς ήταν κάτι εντυπωσιακό, αλλάζοντας τα δεδομένα γύρω από τα αθλητικά event στην περιοχή μας. Είδαμε με ιδιαίτερη χαρά να πρωτοστατεί σ' αυτή την προσπάθεια ένα "δικό μας παιδί" ο Αλέξανδρος Τσάκωνας. Από την πλευρά μας κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για τους 300 και πλέον αθλητές και φίλους του καγιάκ που βρέθηκαν στην πόλη μας. Τους περιμένουμε και του χρόνου». 

Λόγια της Παναγιώτας Αλειφέρη, Προέδρου του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μονεμβασιάς, μιλώντας για τον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης Kayak Greece που έγινε στη Νεάπολη Λακωνίας. 

Το ξεκίνημα από την Νεάπολη Βοιών, στα νερά του Κάβο Μαλέα, δίπλα από την αρχαιότερη βυθισμένη πόλη Παυλοπέτρι ήταν εντυπωσιακό, από συμμετοχές και ανταπόκρισης του κόσμου. Τόσο η Δημοτική Κοινότητα όσο και ο Ναυτικός Όμιλος Βοιών, με πρωτεργάτη τον Πρόεδρό του Αντώνη Κουντούρη, αλλά και ολόκληρη η τοπική κοινωνία εθελοντικά βοήθησαν στο να μην υπάρξουν προβλήματα.

«Πράγματι όλα λειτούργησαν ιδανικά. Το πίστευα ότι όλοι θα ήταν στο πλευρό μας, αλλά η ανταπόκριση ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Ήταν το ξεκίνημα που θέλαμε», είπε ο εμπνευστής-υπεύθυνος της διοργάνωσης-αθλητής Αλέξανδρος Τσάκωνας. 

Το «Τέσσερις Πόλεις, Μια Διοργάνωση, Ένα Όραμα» ξεκίνησε λοιπόν, το κάνοε καγιάκ εξαπλώνεται με σλόγκαν «Όλη η Ελλάδα τραβάει κουπί». Επόμενος σταθμός είναι η Βουλιαγμένη Αττικής, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014. 

Πρόκειται για μια σημαντική προσπάθεια στον χώρο του καγιάκ, την οποία έχει ήδη αγκαλιάσει ο κόσμος του αθλήματος. Μια εθελοντική προσπάθεια νέων παιδιών, με στόχο το άνοιγμα του αθλήματος προς όλο τον κόσμο. Πρόγραμμα που στηρίζει τον Σύλλογο Φλόγα, για παιδιά με καρκίνο, περιλαμβάνει θεαματικά αγωνίσματα, αγώνες Special Olympics και Paralympics, Αθλητισμό για Όλους, στοχεύοντας στην Κοινωνική Προσφορά, τον Εθελοντισμό, τις Περιβαλλοντικές Δράσεις και την Επιστημονική Επιμόρφωση. Το εγχείρημα είναι φυσικά υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ (ΕΟΚ-Κ), αλλά και του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Μια προσπάθεια που βρήκε από το ξεκίνημα πολλούς υποστηρικτές. Χορηγοί είναι οι UTECO ΑΒΕΕ, Ακαδημία φωτογραφίας Leica και Υποστηρικτές Spyros Korkidis-Group Of Companies, AAsport, Zaro's, Aperitivo Pizza Bar, Elio, ΙΕΚ Ξυνή, Mediterranian College, Kalousos Medical Equipment, Eu Zup, Paco café, Aθανασοπούλου-Παναγουλόπουλος ΟΕ, Μάρθα Αθανασοπούλου Δικηγόρος. Πληροφορίες https://www.facebook.com/kayakgreece, www.kayakgreece.gr ή στο info@kayakgreece.gr. 
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 24, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλειφέρη: «Τα καγιάκ άλλαξε τα αθλητικά δεδομένα στην περιοχή της Λακωνίας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator