Πρωτιές στο Ανοιχτό πρωτάθλημα τοξοβολίας από τους κορίνθιους αθλητές του ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ

0


ΑΝΟΙΧΤΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ  Α' ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 13/9/2014

Στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα τοξοβολίας στις 13 /9/2014  ανοιχτού χώρου που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας στο Ο.Α.Κ.Α., το Σωματείο Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Κορίνθιων Αθλητών διακρίθηκε για ακόμα μία φορά υπό τις προπονητικές οδηγίες της Σοφίας Σκανδάλη.
α) Στην Α' Αγωνιστική κατηγορία ανοιχτού χώρου 2Χ70 μ. Ολυμπιακού Τόξου Νέων Ανδρών ο Βλάσης Καραθανάσης από το Βραχάτι Κορινθίας, κατέκτησε την τρίτη θέση
β) Στην Α' Αγωνιστική κατηγορία ανοιχτού χώρου 2Χ70 μ Ολυμπιακού Τόξου Νέων Γυναικών η Αριάδνη Χόρτη από το Ξυλόκαστρο Κορινθίας κατέκτησε την πρώτη θέση . Επίσης έχει προκριθεί να συμμετάσχει στους Ευρωπαϊκούς Ολυμπιακούς αγώνες του Βacu to 2015 μετά από επιτυχή εμφάνισή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τοξοβολίας στην Αρμενία.
γ) Στην Α' Αγωνιστική κατηγορία ανοιχτού χώρου 2Χ70 μ Σύνθετου Τόξου Νέων Γυναικών η Μαρία Γιαννακοπούλου από Αρχαία Φενεό Κορινθίας κατέκτησε την πρώτη θέση
Το σωματείο της Σ.Ο.Α. Α.Σ.Ο.Ε.Ε. συγχαίρει την προπονήτρια κα Σκανδάλη Σοφία για τις σημαντικές αυτές επιτυχίες και εύχεται πάντα επιτυχίες και εις ανώτερα στους αθλητές.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρωτιές στο Ανοιχτό πρωτάθλημα τοξοβολίας από τους κορίνθιους αθλητές του ΣΟΑ ΑΣΟΕΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator