1ο Ετήσιο Συμπόσιο "Περιφερειακή Καινοτομία και Εθνική Ανταγωνιστικότητα στον 21ο αιώνα" & Εγκαίνια CorinGreen AE

0



Με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούμε την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 εσάς και τους συνεργάτες σας

στα εγκαίνια του 1ου ΑγροΒιοτεχνολογικού Διυλιστηρίου της Ελληνικής εταιρείας Βιοτεχνολογίας CorinGreen SA

καθώς και στο 1ο Ετήσιο Συμπόσιο "Περιφερειακή Καινοτομία και Εθνική Ανταγωνιστικότητα στον 21ο αιώνα",

το οποίο θα λάβει χώρα στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου (0,5 χλμ Ε.Ο. Ισθμού – Λουτρακίου)

Η εταιρεία CorinGreen Life Sciences SA αποτελεί την πρώτη πλήρως καθετοποιημένη Πράσινη Βιοτεχνολογική Μονάδα στη χώρα μας, η οποία αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες για τους κλάδους Τροφίμων, Φαρμάκων και Καλλυντικών. Διαχειρίζεται την ελληνική φυτική βιομάζα από την οποία απομονώνει βιοδραστικές ενώσεις και τις επανεισάγει στους προαναφερθέντες κλάδους. Στο Συμπόσιο θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι καθηγητές και επιχειρηματίες. Οι ομιλητές θα επιχειρήσουν να αναδείξουν τις καινοτόμες ερευνες που σχετίζονται με την προώθηση της αγροδιατροφικής οικονομίας στην περιφέρεια καθώς και την ανάγκη στενώτερης σχέσης ανάμεσα στην επιχειρηματικότητα και την Ακαδημαϊκή κοινότητα, ώστε να αυξηθεί ο δείκτης ανταγωνιστικότητας των Ελληνικών επιχειρήσεων.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@coringreen.com ή στο τηλέφωνο 27440- 65517. Διεύθυνση: CorinGreen SA ΒΙ.ΠΕ. Λουτρακίου, Καρμπουνάρι.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 23, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "1ο Ετήσιο Συμπόσιο "Περιφερειακή Καινοτομία και Εθνική Ανταγωνιστικότητα στον 21ο αιώνα" & Εγκαίνια CorinGreen AE"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator