Επικοινωνιακές φούσκες Δούρου

0


Πολύς λόγος έχει γίνει για το γεγονός ότι η Ρένα Δούρου και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εξελέγησαν σε δήμους και περιφέρειες ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο.

Πολύς λόγος έχει γίνει για το γεγονός ότι η Ρένα Δούρου και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εξελέγησαν σε δήμους και περιφέρειες ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο. Κουβέντα, πηγαδάκια, σχόλια για την επιλογή τους λες και πρόκειται για κάτι καινούργιο ή για κάτι τρομερό.

Προς τι λοιπόν η έκπληξη για τη Δούρου;

Διαφήμιση της κάνουν της κυρίας αφού έχει άλλα κακά να της προσάψουν και να την... διαλύσουν. Ομοίως και για τους άλλους που επέλεξαν τον πολιτικό όρκο.

Καλά κάνουν, γούστο τους και καπέλο τους και για να λέμε και την πραγματική αλήθεια; Οι πολιτικοί άνδρες στο Σύνταγμα, στους νόμους και το λαό που τους εκλέγει πρέπει να ορκίζονται.

Άλλωστε, όπως ξέρουμε: Τα του Καίσαρος το Καίσαρι... Μακάρι να ασχολείται η Εκκλησία με άλλα πιο σοβαρά ζητήματα για την κοινωνία απ' ότι με ορκωμοσίες που έτσι κι αλλιώς καταπατώνται. Τι να τα κάνεις τα χειροφιλήματα και τους θρησκευτικούς όρκους άμα είσαι λαμόγιο ολκής;

Όμως, η κ. Δούρου και οι όμοιοί της στον ΣΥΡΙΖΑ το κάνουν επίτηδες. Θέλουν να προκαλέσουν, να κάνουν ντόρο στο όνομά τους, να δημιουργήσουν θέμα εκεί που δεν υπάρχει.

Είναι στη φύση τους η δημιουργία του μπάχαλου, της κουβέντας, της αντίδρασης. Αλλά είναι και εντελώς προκλητικό από τη μια να μη δέχεσαι τον θρησκευτικό όρκο προκειμένου να ικανοποιήσεις μια χούφτα θαμώνες των Εξαρχείων και μπαχαλάκηδες της πλατείας Συντάγματος κι από την άλλη να προσκυνάς για ψηφαλάκια τους Αγειορίτες.

Είναι προκλητικό να το παίζεις επαναστάτης, άθεος, ασυμβίβαστος κι από την άλλη να είσαι η χειρότερη μούχλα που έχει υπάρξει.

Έτσι δεν είναι κυρία Δούρου; Που μέχρι πριν λίγο καιρό φορούσες το ταγάρι και έψαχνες για άκρες στην εξουσία και τώρα απέκτησες η ίδια εξουσία;

Έτσι δεν είναι κύριε Αλέξη; Που στο σχολείο έκανες την “επανάσταση της ζαμπονοτυρόπιτας” και τώρα κάνεις σόου διακυβέρνησης;

Ο καθένας μπορεί να επιλέγει να κάνει ότι θέλει σε μια δημοκρατική χώρα. Δεν θα γίνουμε ούτε Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας, ούτε Τούρκοι που δεν τολμάνε να βγάλουν τη μαντίλα γιατί θα τους πάρει το κεφάλι ο Σουλτάνος; Όμως, μια αηδία έρχεται στο στόμα μας όταν βλέπουμε τα αριστερά παρτάλια που δεν είχαν ούτε μεσοφόρι να βάλουν, τώρα να κάνουν επαναστατική γυμναστική με όρους Βενεζουέλας.
Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επικοινωνιακές φούσκες Δούρου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator