Ανοικτή ευχαριστήρια επιστολή της μαθήτριας του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου και μέλους της Φιλαρμονικής Λουτρακίου Σοφίας Σαπέρα (video)

0


Ήταν μία βραδιά μαγική. Τι κι αν είμαι μέλος της Φιλαρμονικής εδώ και δύο περίπου χρόνια. Τι κι αν έχω ήδη πάρει μέρος σε συναυλίες, εκδηλώσεις, παρελάσεις, λιτανείες. Η τιμή που μου έκανε ο μαέστρος μας κύριος Πελοπίδας ήταν μεγάλη. Το ίδιο και το άγχος που είχα πριν παρουσιάσω το σόλο μου στον κόσμο που είχε μαζευτεί εκεί στο παραλιακό πάρκο στο Λουτράκι το βράδυ της Παρασκευής. Ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε να σταθώ και να παίξω σαξόφωνο μόνη μου εμπρός σε κοινό. Το μικρόφωνο που είχε τοποθετήσει ο κύριος Χρήστος που είχε την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, στο σαξόφωνό μου μάλλον αύξησε το άγχος μου αφού τα τυχόν λάθη μου δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν από άλλους. Ευτυχώς ήταν εκεί και οι υπόλοιποι μουσικοί της φιλαρμονικής Λουτρακίου, τα φιλαράκια μου που τόσο με ανέχτηκαν και με υποστήριξαν στις ατελείωτες πρόβες μας και που τόσο ΤΕΛΕΙΑ συνόδευσαν μελωδικά το κομμάτι που ερμήνευσα. Ελπίζω όλοι τους να απόλαυσαν και να διασκέδασαν παίζοντας ή ακούγοντας το petite fleur τόσο όσο κι εγώ. Μαέστρο, κύριε Πελοπίδα , κύριε Μουρίκη, καλά μου φιλαράκια συμμαθητές και συμπαίκτες στην φιλαρμονική Λουτρακίου, σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ. Μου χαρίσατε μια μοναδική στιγμή. Υπόσχομαι να προσπαθώ συνέχεια να βελτιώνομαι και να μην απογοητεύσω την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μου δείξατε.

Σας ευχαριστώ !!!!!!!
Σοφία Σαπέρα
Άλτο Σαξόφωνο
Φιλαρμονική Λουτρακίου

Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανοικτή ευχαριστήρια επιστολή της μαθήτριας του Μουσικού Σχολείου Κορίνθου και μέλους της Φιλαρμονικής Λουτρακίου Σοφίας Σαπέρα (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator