Ίσως η πιο άθλια ύπαρξη του πλανήτη: Περπάτησε ανάμεσα στα διαμελισμένα πτώματα για να…

0


Δεν είναι μόνο που δεν είχε ίχνος ανθρώπινης ευαισθησίας αλλά και ούτε και ίχνος στοιχειώδους εξυπνάδας, ώστε να μην διαφημίσει την αθλιότητά της και μέσω του διαδικτύου.

Ο λόγος για την νεαρή Ekaterina Parkhomenko από το Torez, την περιοχή της Ουκρανίας όπου την Πέμπτη συνετρίβη το μοιραίο Βoeing 777 των Malaysian Airlines, που ποζάρει περήφανη σε social media καμαρώνοντας για τη “νέα της μάσκαρα” την οποία, σαν κοινή ύαινα, έκλεψε από τα προσωπικά αντικείμενα που η μαύρη μοίρα των 298 νεκρών σκόρπισε στο σημείο που βασίλεψε ο θάνατος.

«Μάσκαρα από το Άμστερνταμ ή για να είμαι ακριβής από το χωράφι. Καταλαβαίνετε τι εννοώ…», έγραψε η ίδια κάτω από τις εικόνες με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να τη ρωτήσουν τι συνέβη και αν μιλάει σοβαρά.

Η κοπέλα μεταξύ άλλων περιγράφει τον εαυτό της ως «σχισματικό», ενώ σημειώνει πως μισεί οτιδήποτε ουκρανικό.

Δημοσίευση: Ιουλίου 26, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ίσως η πιο άθλια ύπαρξη του πλανήτη: Περπάτησε ανάμεσα στα διαμελισμένα πτώματα για να…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator