«Το ταξίδι αναψυχής του κ.Τατούλη στην περιφέρεια τελείωσε»

0


Ο επικεφαλής της παράταξης»Πελοποννησιακή Συνεργασία» Γιώργος Δέδες, που ήταν η μεγάλη έκπληξη των περιφερειακών εκλογών ετοιμάζει την συγκρότηση της παράταξης για την επόμενη πενταετία.

Στόχος του κ.Δέδε είναι η παράταξη εκτός απο την έντονη αυτοδιοικητική και περιφερειακή της δράση να μετεξελιχθεί σε ένα ανοικτό «Φόρρουμ πολιτών»,με άξονα τα προβλήματα της Πελοποννήσου.

Ηδη ο επικεφαλής έχει ξεκινήσει επισκέψεις και συνεργασίες σε όλους τους νομούς της περιφέρειας και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Ως δεδομένη θα πρέπει να εκληφθεί η απόφαση όλων των στελεχών της παράταξης να ασκήσουν έντονη θεσμική αντιπολίτευση μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο αλλά και στην κοινωνία.

Σημαντικό ρόλο στην όλη προσπάθεα θα παίξει τόσο ο Γιώργος Πουλοκέφαλος όσο και ο Δημήτρης Μπρετζελέτος.

Οπως δήλωσε πρόσφατα περιφερειακός σύμβουλος της Πελοποννησιακής συνεργασίας: «Το ταξίδι αναψυχής του κ.Τατούλη στην περιφέρεια τελείωσε».

Με τον τρόπο αυτό έδωσε τον τόνο της αντιπολίτευσης που θα κάνει ο κ.Δέδες και οι συνεργάτες του…!

Δημοσίευση: Ιουλίου 21, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Το ταξίδι αναψυχής του κ.Τατούλη στην περιφέρεια τελείωσε»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator