H επιτομή της αντίφασης

0


Περίμενα μέχρι τώρα να μιλήσει κάποιος δημοσιογραφικός "Φωστήρας" για το αυτονόητο ,την επιτομή της αντίφασης. Η Αντζελίνα Τζολί, σεξιστικό σύμβολο, παράδειγμα διεθνούς τυχοδιωκτισμού και ανελέητου αφανισμού αγρίων ζώων (εξ αιτίας του video game Tomb Raider) που την επέβαλε στο Star System, Περιοδεύει ως πρέσβειρα της UNISEF για τον αγώνα εναντίον της κακοποίησης γυναικών¨σε εμπόλεμες ζώνες. Αυτό λέγεται στρουθοκαμηλισμός. Η Unisef επέλεξε μια προβεβλημένη Αμερικανίδα για "τη Δουλειά" όταν γνωρίζουμε καλά ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες , ΕΙΝΑΙ μία εμπόλεμη ζώνη απο μόνες τους για πολλούς λόγους: οπλοκατοχή (όχι κυνηγετικών όπλων αλλά πολεμικών που βλέπουμε στις ταινίες), οπλοχρησία κατα βούληση, βία στους δρόμους,βιασμοί, κακοποιηση, ρατσισμός, αυταρχισμός της εξουσίας, και λοιπές αρετές του Αμερικάνικου Ονείρου. Μήπως πρώτα πρέπει να νοικοκυρέψει το σπίτι της, να δουλέψει στη χώρα της για να γίνει ο εφιάλτης ξανά όνειρο και μετά να δώσει το καλό παράδειγμα σε μάς τους υπανάπτυκτους...
Αλήθεια, πότε βγαίνει το TOMB RAIDER 5? Εκεί άκουσα ότι η Lara Croft σκοτώνει κάτι Τζιχαντιστές-Ρινόκερους!!!




Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "H επιτομή της αντίφασης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator