Ελάχιστος φόρος τιμής στο μεγάλο αγωνιστή και ΑΝΘΡΩΠΟ Βασίλη Κελλάρη

0



Το ιστολόγιό μας σταματάει τις ενημερώσεις μέχρι την Τετάρτη στις 16:00 που θα γίνει η κηδεία, σαν ελάχιστο φόρο τιμής στο μεγάλο αγωνιστή και άνθρωπο, τον δικό μας άνθρωπο Βασίλη Κελλάρη.



Δείτε μερικά από τα πρώτα σχόλια που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά την είδηση αυτής της μεγάλης απώλειας για όλους μας.

Chrisa Nikolaou Ο φίλος μου και συμπατριώτης και συνοδοιπόρος στον ακτιβισμό, δεν υπάρχει πια.Τι να πρωτοπώ γιαυτόν ! Τα είχε δώσει όλα σε τούτη την ζωή ο Βασιλάκης! Στην αιμοδοσία, στην αγάπη του για την φύση, όπου είχε ιδρύσει τον σύλλογο στην πατρίδα μας ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ, όπου ήμουν και γω μέλος του, τον αγώνα του εναντίον της ρύπανσης, στην ίδρυση του πανελληνίου συνδέσμου δωρητών σώματος όπου και κει δουλέψαμε μαζί γιατί την ιδέα της προσφοράς στον συνάνθρωπο, και βραβευτήκαμε μαζί σε τελετή από τον διευθυντή του κέντρου μεταμοσχεύσεων του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών, καθηγητή κ.Γιάννη Χωματά, σαν μέλος των ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ έλαβε μέρος σε αποστολές ουκ ολίγες και τόσες άλλες δράσεις. Καλό σου ταξίδι φίλε μου γλυκέ!
    Γιώργος Γκίνης Οι αγωνιστές κάποια στιγμή "φεύγουν", τους αγώνες τους οφείλουμε να τους συνεχίζουμε... Καλό σου ταξίδι κ. Βασίλη...
      Bill Balafas Τον Βασίλη Κελλάρη τον πρωτογνώρισα σε ένα πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής στο οποίο συμμετείχαμε μαζί. Ευγενής, με κατανόηση για την άλλη άποψη, αλλά μαχητικός, ασυμβίβαστος και σταθερός πάντα στη δική του. Λίγα χρόνια αργότερα τον συνάντησα πια εκτός-εντός πολιτικής στην παραλία του στο Κάτω Διμηνιό. Ήταν εκείνος που τοποθετούσε πλαστικά ποτηράκια για τους καπνιστές ώστε να μην πετάνε τα αποτσίγαρα στα βότσαλα, άλλαζε τη σακούλα στον σκουπιδοτενεκέ καθημερινά, κάθε πράξη του έδειχνε το σεβασμό του και το πάθος του για το περιβάλλον. Από τους γνήσιους αγωνιστές της Οικολογίας, ίσως ο μοναδικός που έχω γνωρίσει ο οποίος συνδύαζε το λόγο με τις πράξεις του. Καλό ταξίδι 
        Kyriakos Demetriades Ήταν από τους ελάχιστους αληθινούς χαρακτήρες .. Μετά το τέλος μιας εκπομπής συζητήσαμε για λίγη ώρα και όλη του η έγνοια , ήταν το περιβάλλον και τα παιδιά.
          George Gourvelos Καλό του ταξίδι. Μακάρι τα χνάρια του να μη σβήσουνε ποτέ...Η Κορινθία είναι από σήμερα φτωχότερη. Καλό ταξίδι στον μεγάλο αγωνιστή!
            Παναγιώτης Χαλκιάς Ο Θεος να τον αναπαυσει και μακάρι να βρει μιμητές ο αγώνας του.
              Kallis Aristotle Ο Θεός να τον αναπαύσει !!!!!!
                Eva Tsourpoudi ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ!!!!!! .Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Χρήστος Πρωτόπαπας ΤΩΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΣΕΑ.ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΛΑΡΗΣ.
                    Νίκος Νικολόπουλος ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΣΙΛΗ.....
                      Nikos Papatheofanous Καλό ταξίδι. Ο Θεός να τον αναπαύσει...
                        Γιαννης Παπαδοπουλος έφυγε ενας αξιόλογος άνθρωπος .!
                          Μαρίνα Ταουξίδη κριμα.....καλο παραδεισο........

                          AlexJenny Lekkos ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ [που πηγε τοση ζωντανια, τοση ζωη ,? τοσο δοσιμο σε συνανθρωπο, τοση προσφορα!!!οχι δεν θα τον ξεχασουμε ΠΟΤΕ

                          Kokkonakis Sotiris Αντίο φίλε Βασίλη

                          Babis Mavroudis κρίμα...φτωχότερη η περιοχή μας χωρίς τον βασίλη...

                          Λίλυ Μουζάκη Στον Αγώνα τον καλό ,πάντα ηταν Εκεί!

                          Anna Kontoni Μια ζωή αγώνες για τον άνθρωπο

                          Βασίλης Καζάνης Έφυγε ο Βασίλης... Μέγας αγωνιστής! Καλό ταξίδι φίλε!


                          mazimagazine.gr Ένα αληθινός ΑΝΘΡΩΠΟΣ ¨έφυγε¨ από κοντά μας μαχόμενος μέχρι και την τελευταία του στιγμή. Ο Βασίλης Κελλάρης μας αποχαιρέτησε σήμερα και θα κηδευτεί την Τετάρτη στις 4μμ στο Κάτω Διμηνιό
                          Ένας αγωνιστής της ζωής, της ανθρωπιάς, της βοήθειας, της φύσης ,με πίστη ακλόνητη στους αγώνες για τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον.
                          Πόση Πίστη.... πόση Δύναμη.... πόσο Καθαρό Βλέμμα μας χάρισε με τον δικό του Μοναδικό Σεμνό τρόπο.
                          Κάθε κουβέντα μαζί του ήταν αιτία για να μάθεις την ουσία της Προσφοράς της Επιμονής, της Αξιοπρέπειας της Καθαρότητας της Ευγένειας.
                          Σε έκανε συμμέτοχο στο Όραμα ,στα Σχέδια για εκείνα τα Μεγάλα Ταξίδια Αγάπης και Αλληλεγγύης ,στις Δράσεις του.
                          Ο Βασίλης Κελλάρης άφησε πίσω του τόσο δυνατό Αποτύπωμα, που έχει τη Δύναμη να Οδηγεί όλους εμάς σε ¨Ωραίους¨ Αγώνες όπως ήταν οι Δικοί του!!!!.
                          Αγαπημένε, Σεβαστέ μας Κύριε Βασίλη Κελλάρη ... Τιμή μου και Μεγάλο σχολείο οι κουβέντες Μαζί σας (που ποτέ δεν μου αρνηθήκατε) όλα αυτά τα χρόνια της διαδρομής μου.
                          Καλό Παράδεισο....

                          Despoina Sou Leo ena mpravo einai poly ligo gia tetoious anthrwpous me alfa KEFALAIO..makari na akolouthisoume kai alloi to paradeigma tou....na mas dinei ta fwta tou apo ekei psila pou vrisketai.... :(

                          Giorgos Kanellis Αποχαιρετώ και εγώ τον από δεκαετίες συναγωνιστή και προσωπικό φίλο Βασίλη Κελλάρη με την ελπίδα να υπάρξουν πολλοί περισσότεροι αντικαταστάτες του στην κοινωνική δράση για τον μη έχοντα συνάνθρωπο και τον περιβαλλοντικό αγώνα για τον Κορινθιακό που τόσο αγάπησε.

                          Πάνος Γκορίτσας Καλό ταξίδι Βασίλη.Η ζωή σου ήταν γεμάτη δράση για αξίες,ιδανικά,οικολογία κλπ.Μακάρι η κοινωνία να βρεί συνεχιστές του έργου σου.

                          Eva Tsourpoudi ΚΑΛΟ ΣΟΥ ''ΤΑΞΙΔΙ'' ΦΙΛΕ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!!!!!!!!!!!

                          Chrisa Nikolaou Ο Βασιλάκης δεν υπάρχει πλέον ,χτυπημένος από την αρρώστια του καιρό τώρα,έχασε την μάχη της ζωής!κι όμως στην ζωή του ήταν πολεμιστής για το καλό!ακούραστος για την προσφορά στον τόπο του και στους συνανθρώπους του.Ήταν λάτρης της φύσης και γιαυτό αγωνίστηκε για την προστασία της γης.Ίδρυσε έναν οικολογικό σύλλογο την ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ και αυτό έγινε το εργαλείο του ώστε να πολεμήσει για το περιβάλλον και ενάντια στα συμφέροντα των τεράστιων βιομηχανιών που ρύπαιναν το περιβάλλον και αρρώσταιναν την γη και τους ανθρώπους.Παράλληλα ως ανθρωπιστής που νοιαζόταν για τον συνάνθρωπο,ίδρυσε μαζί με άλλους την ομάδα αιμοδοσίας.Αρκετά ευαίσθητος , προχώρησε μαζί με άλλους θαρρετούς και για πρώτη φορά στην Ελλάδα έφτιαξαν τον σύνδεσμο δωρητών σώματος,ήταν πρωτοποριακό τότε στην δεκαετία του 80΄’ η δωρεά οργάνων,αλλά προχώρησε η κίνηση αυτή,και σήμερα γίνονται μεταμοσχεύσεις στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό.Δεν επαναπαυτηκε ο φιλος μας,αλλα μαζι με τους ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ταξιδευσε για να βοηθησει στην σωτηρια εκατονταδων ανθρωπων,με αποτελεσμα να συλληφθει στα συνορα της  Τουρκιας.Δραστηριοποιηθηκε στο τσουναμι στην ασια και οργανωσε στα γραφεια του συλλογου μια αποστολη ρουχισμου και τροφιμων ,οπου ολοι συνεισφεραμε.Οργανωσε την παραλια μας ώστε να είναι παντοτε καθαρη,αλλα ομαδες καθαριοτητος για την γυρω φυση.Ειναι πολλα αυτά που εκανε ,θα χρειαζοταν αρκετα μετρα χαρτι για να γραψω,ηταν μοναδικος ,ο φιλος μας.Τον ευχαριστουμε για ότι εκανε,και γιαυτο δεν θα τον ξεχασουμε,ευχωμαι να γινει παραδειγμα και σε νεωτερους ώστε να συνεχισουν αυτό που ειχε αρχισει ο Βασιλακης ο Κελλαρης! Ας είναι ελαφρο το χωμα που θα τον σκεπασει.

                          Katerina Gerostergiou Τα θερμά μου συλλυπητήρια. Το οικολογικό κίνημα γίνεται φτωχότερο.

                          Παπαχρυσός Δημήτρης Καλό σου ταξίδι Βασίλη. Συμπληρώνοντας το παραπάνω βιογραφικό σας ενημερώνω ότι διετέλεσε επί αρκετά χρόνια μέλος της επταμελούς γραμματείας του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων από όπου είχα και την τύχη να τον γνωρίσω από κοντά. Ο Βασίλης Κελάρης ήταν άριστος συνεργάτης και αξιοσημείωτο παράδειγμα για όλους μας. Πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μας Βασίλη.

                          Maria Fassou παντα ταξιδευες γλυκε μου μπιλακο για να προσφερεις στους αλλους. τωρα το ταξιδι σου θα ειναι πιο μακρινο, κοντα σε ανθρωπους που αγαπησες και σε αγαπησαν. τωρα τα αστεια και τις εμπειριες σου θα τα λες σε αλλους.εμεις ολοι θα σε θυμομαστε παντα με αγαπη.Ησουν ενας αγγελος στη γη.

                          Δήμητρα Λυμπεροπούλου έφυγε από την ζωή ένας Φίλος.....καλό ταξίδι Βασίλη.....
                          Κληρονομιά μεγάλη, που είναι η πίστη στους αγώνες. Είναι η υψωμένη του γροθιά στον αποκλεισμό της Αλουμίνας. Είναι η επιμονή και η διάρκεια στη διεκδίκηση καλό ταξίδι φίλε....θα μου λείψει το κουράγιο που μου έδινες...

                          Ελενη Νανοπουλου Ενας ανθρωπος προτυπο. Ας προσπαθησουμε να ακολουθησουμε το παρδειγμα του. Καλο του ταξιδι..........

                          Katerina Fitsiou Ένας πολύ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ με πολύ μεγάλη προσφορά εντός και εκτός Ελλάδος.... Είχα την τύχη όχι μόνο να τον γνωρίσω, αλλά να μου "δώσει" τίς ατελείωτες γνώσεις του σε πολλά θέματα....Θα μας λείπεις.... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΣΙΛΗ.....

                          Dimitris Avgoustatos Εφυγε ενας μεγαλος ανθρωπος της αγαπης των αγωνων για ένα καλυτερο αυριο. Τα θερμα μου συλλυπητηρια

                          Νίκος Πάλλης Πρόεδρε ,αύτά τά εύστοχα άπό καρδιάς λόγια πού 'γραψες γιά τόν ΑΝΘΡΩΠΟ φίλο παντοτεινό ΒΑΣΙΛΗ δέν φθάνουν γιά νά εκφρασθεί ή Ηπροσφορά του στό ίδανικό μιάς ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ κοινωνίας, πού τόσα χρόνια ήταν μπροστάρης παντού, έντός κι έκτός Έλλάδας, προσφέροντας άπλόχερα καί μέ όλες τίς δυνάμεις του, αύτά πού δίδαξε ό Κύριος Ήμών Ίησούς Χριστός !!!! Δέν έχασες μόνο έσύ πρόεδρε, καλέ μου φίλε Χρήστο, έναν φίλο, άλλά ΟΛΟΙ μαζί...χάσαμε αύτόν τόν άνθρωπο,Βασίλη Κελάρη!! Άς είναι έλαφρύ τό χώμα τής ίδιαίτερης πατρίδας του, τό Κάτω Διμηνιό πού θά τόν σκεπάσει!! ΚΑΛΌ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ!!!!!!
                          Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2014

                          0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ελάχιστος φόρος τιμής στο μεγάλο αγωνιστή και ΑΝΘΡΩΠΟ Βασίλη Κελλάρη"

                          Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

                          Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

                          Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

                           
                          ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator