Άρχισαν τα όργανα τέλος τα Πέτρο μου, Αλέκο μου.... Κριτική και από Πνευματικό σε Τατούλη για τα σκουπίδια

0


Έντονη αντίδραση στην περιφέρεια και τον περιφερειάρχη εκφράστηκε από τους δημάρχους της Πελοποννήσου με αφορμή τα πρόστιμα για τα σκουπίδια....

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Αλέκου Πνευματικού στην τηλεόραση BEST για την κόντρα που "ξέσπασε" με τα βαριά πρόστιμα στους δήμους από τις υπηρεσίες στην Περιφέρεια και την σκληρή στάση της ΠΕΔ. Ο Δήμαρχος Κορινθίων σημείωσε πως δεν μπορούν να επιρρίπτονται σήμερα ευθύνες στους δήμους, που δεν είχαν την αρμοδιότητα με πρόστιμα βαριά ”…τα οποία κάποια στιγμή πρέπει να πάρουν ένα τέλος. Εμείς αντιστεκόμαστε και με δικαστικούς αγώνες και θεωρώ πως κάπου εκεί θα παιχθεί το θέμα μετά από λίγο καιρό , εάν δεν υπάρξει ένας κώδικας συνεννόησης και εάν συνεχίσουν να καθυστερούν τα έργα της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων. Μια αρμοδιότητα που έχει δοθεί – και στην αρχή κατά παράβαση του νόμου 3852 του Καλλικράτη – στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Εμείς το δεχθήκαμε, το στηρίξαμε, όμως δυστυχώς οι ημερομηνίες που τελικά ανακοινώνονται κατά καιρούς από την περιφέρεια δεν είναι αυτές και όμως τελικά και σήμερα εμείς είμαστε «παράνομοι» και μια διαδικασία που εμείς δεν έχουμε ευθύνη, δεν έχει ολοκληρωθεί. ”.
Ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημη απάντηση στα όσα εξελίχθηκαν και με την ανακοίνωση της ΠΕΔ από την Περιφέρεια, που περιμένει το τελικό "ΟΚ" για την υπόθεση του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης πιθανότατα τις επόμενες ημέρες και αναμένεται να απαντήσει συνολικά...

Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άρχισαν τα όργανα τέλος τα Πέτρο μου, Αλέκο μου.... Κριτική και από Πνευματικό σε Τατούλη για τα σκουπίδια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator