ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι πάνε να κουκουλώσουν το σκάνδαλο των υποβρυχίων!

0


Κράτησαν» τον Αβατάγγελο, ξεπροβόδισαν τον Ματαντό!
Ένα βρώμικο παρασκήνιο εκτυλίσσεται γύρω από το μεγάλο σκάνδαλο που κόστισε δισεκατομύρια στον Ελληνικό λαό. Πολλά από αυτά κατέληξαν σε τσέπες πολιτικών που για άλλη μία φορά φαίνεται πως μεθοδεύεται η φυγάδευση τους!
Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος – κλειδί του σκανδάλου, εφοπλιστής Μιχάλης Ματαντός, έφυγε σαν κύριος αν και έχει διακινήσει τουλάχιστον 80 εκατομμύρια Ευρώ, 50 εκ των οποίων έφυγαν σε «τρίτους»! Και όμως, ο εντιμότατος εφοπλιστής, έφυγε σαν κύριος με …500 χιλιάρικα εγγύηση, όταν ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έβγαλε από την δουλειά 25 εκατομμύρια! Προφανώς επειδή γνωρίζει τους αποδέκτες της μίζας. 

Στο περιθώριο αυτής της εξέλιξης, εντύπωση προκαλεί ο τρόπος με τον οποίον προφυλακίστηκε ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αβατάγγελος, που είχε παραμείνει στην χώρα υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχέση με διακίνηση μίζας, αφού το ποσό για το οποίο ελέγχεται δεν το πήρε από την παραγγελία του Ελληνικού δημοσίου αλλά από την πώληση πρώτης ύλης στους Γερμανούς! Που μάλιστα έμεινε απλήρωτη μέχρις ότου ο Αβατάγγελος κατέφυγε στο διεθνές δικαστήριο όπου και δικαιώθηκε! Ο ίδιος καταγγέλει ότι εξαπατήθηκε από τον πασίγνωστο δικηγόρο του που του υπεξαίρεσε τα χρήματα της εγγύησης, με αποτέλεσμα να κρατηθεί ο Αβατάγγελος την ώρα που ο Ματαντός έφευγε σαν κύριος! 

Που είναι το εξωφρενικό; Μα ότι εάν οι Γερμανοί χρησιμοποιούσαν τον Αβατάγγελο για μίζες, είναι σχεδόν αδύνατο να το έκαναν φεσώνοντας τον μέσω …διεθνούς δικαστήριου, αφού η αποζημίωση έχει καταγραφεί επίσημα και είναι αδύνατον να διακινηθεί ως μαύρο χρήμα!
Την ίδια στιγμή, ο εφοπλιστής Ματαντός που γνωρίζει τους αποδέκτες δηλώνοντας μάλιστα ότι «τον εξαπάτησαν οι Γερμανοί» και ότι δεν ήξερε ότι δίνει μίζες, βρίσκεται ελεύθερος σε «εφοπλιστικούς παραδείσους»…

Δημοσίευση: Ιουνίου 07, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι πάνε να κουκουλώσουν το σκάνδαλο των υποβρυχίων! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator