Γιατρός έχτισε πολυκατοικία με... φακελάκια!

0


Πρόστιμο ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ αποφάσισε να επιβάλλει ο ΣΔΟΕ σε μεγαλογιατρό από την Κρήτη, ο οποίος επένδυε σε ακίνητα αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ με λεφτά που έπαιρνε από φακελάκια ασθενών.

Αυτά τα "μαύρα έσοδα" τα βάφτιζε ως "δώρα" στις φορολογικές του δηλώσεις. Πρόκειται για γυναικολόγο σε μεγάλο παράρτημα ιδιωτικού μαιευτηρίου της Κρήτης (που έχει έδρα την Αθήνα), ενώ φέρεται να εργαζόταν παράλληλα ως επίκουρος καθηγητής στον τομέα Μητέρας-Παιδιού στο τμήμα της Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, σύμφωνα με σχετική σύμβαση αποκλειστικής απασχόλησης που φέρει την υπογραφή του.

Από την έρευνα που έγινε σε βάθος 10ετίας διαπιστώθηκε ότι τα χρήματα που κέρδιζε από "μαύρη" εργασία ο γιατρός-καθηγητής τα επένδυε σε ακίνητα με πιο χαρακτηριστική την περίπτωση επταώροφης πολυκατοικίας επί της Λεωφόρου Παπανδρέου στο Ηράκλειο αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ!
Δημοσίευση: Ιουνίου 02, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιατρός έχτισε πολυκατοικία με... φακελάκια!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator